ben hesabı şöyle yapıyorum yedeğe düşünce km kontrol sonra hemen benzini alıyorum tekrar yedeğe düşünceye kadar ne kadar olursaben 30 liraya 150 km gittim ama yedek depoyu sayıyomuyuz arkadaslaryedek depo daha full...
apache nazik motor mu? sen nazik motor görmemişsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
220km yi geçtikten sonra patır patır inecek merak etme:cherry:
Ayna sorunu yasayan arkadaslar locktite denedi mi? Ucuz bir versiyon olarak tek sira teflon bant? Bende en eski kasa olandan var. Titresimden (benimki boyle) gidonu tutan alyanlar bile gevsedi, aynalar gevsemedi. Locktite kullanilmis daha onceden.
Bir de on fren balatasinin durumunu kaliperi sokmeden anlayabiliyormuyuz?
okul olmasaydın dakika düşünmezdim abiArkadaslar motoru satmayi dusunuyorum odemeleri beni biraz yoruyor odemekte zorlaniyorum
Takasa girmeyide dusunebilirim
Yeni kasa apachelerle takas yapabilirim
Varmi dusunen ss yukseltmek isteyen
tsubasa bunlar hurafe kardeş makinanın vidalarına kadar aynı. genede herkesin kendi tercihi.bende ilyas ustayla ve buradaki isotlardaki serkan beyle konuştum gerci senin pek aran iyi değildi onla ama , senin gibi kafaya takıp sordum bende fark varmı konusunda bana güldüler2012 model yeni kasa alma, 2013 olsun.
2012 yeni kasa için ben bir bayiden kötü bir kaç bişi duydum burayada yazmıştım.
13 model al paran yetiyorsa
Selo naptin yahuu hayirlisi olsun
okul olmasaydın dakika düşünmezdim abi![]()
hacım ben isotların 2 numarasından duydum.tsubasa bunlar hurafe kardeş makinanın vidalarına kadar aynı. genede herkesin kendi tercihi.bende ilyas ustayla ve buradaki isotlardaki serkan beyle konuştum gerci senin pek aran iyi değildi onla ama , senin gibi kafaya takıp sordum bende fark varmı konusunda bana güldüler![]()
hacım ben isotların 2 numarasından duydum.
ilyas usta kim tanımam, serkan kim bilmem.
yanyana geldiğimizde ben anlatırım işin aslını, kimden duydugumu.
buradan insanları etiket etmeyelim. insanlar ekmek yiyor bu işten.
yapıyordu, karbüratörün hava ayarıyla ayarlıyorlar onu. dün ayarlattım arkadaşa. sorun yok şuan.ne ekmek yiyorlar aman ! işine geldiğine göre insanlar.. neyse.
senin egzozdan gördüm bugun eski kasa mat gri bir motorda. Lakin gazı bıraktıgında çok azda olsa ufakdan pat pat yapıyodu, seninkide yapıyomu. hoşuma gitmişti benim şahsen bayıldım onu görünce
yapıyordu, karbüratörün hava ayarıyla ayarlıyorlar onu. dün ayarlattım arkadaşa. sorun yok şuan.
hacım alt devirlerdeki ses bile cok tatminkar. cok farklı tok bir ses geliyor.
tigerı taktıgımdan beri motorumu daha cok seviyorum. 250 cc motora gerek yok. bu motor 250 cc den zaten farkı yok. 20 km daha fazla gidecek diye o kadar para verilmez diye düşünüyorum
güzel bir tiger egzoz alırsanız bu motosiklet cok daha dikkat cekici ve sesi düzeliyor.
ayvalıktaki barkın bayoglunun kortejinde vidyo cekenler oldu
kortej esnasında arkamda 2 tane cbr 250 vardı yanımda hyo gtr 250 vardı hemen yanımızda da furkan vardı sarı apacheyle
kortejin arka kısmındaki takım benim egzozun sesini dinleyip tripe girdiler ..
paran varsa tiger serisinden 700 780 800 bi egzoz al tak derim
İyi günler arkadaşlar sizden bir tavsiye almak istiyorum apache alıcam yalnız 2013 model 5600 plaka dahil . Birde 2012 model var ama yeni kasa adam yasa nedeniyle 2012 olarak geciyor dedi . ve 4600 istiyor plaka teslim 2012 yeni kasa olana sizce bir sıkıntı olurmu
Maddi durumumda pek iyi değil 2012 olanı düşünüyorum. Siz nedersiniz
tsubasa bunlar hurafe kardeş makinanın vidalarına kadar aynı. genede herkesin kendi tercihi.bende ilyas ustayla ve buradaki isotlardaki serkan beyle konuştum gerci senin pek aran iyi değildi onla ama , senin gibi kafaya takıp sordum bende fark varmı konusunda bana güldüler![]()