TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hangi modelde karar kıldınız ? :)

arka 100/80-17 Kar Tipi 100 TL
mc32winter.jpg

ön 2.75-17 Moped Sport TL 53 TL
mc51mediterra.jpg

2.75 - 80mm ye denk geliyo sanırım ama başkada çarem yok sanırım. ön 10 mm küçük olacak galiba ama araştırcam sorcam bir sorun olurmu diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------

Ebat: 110X80-17 52S TL / Fiyat: 80 Euro METZELLER LASERTEC
Lasertec.jpg

arka için bire bir aynı ölçülerde bu var ama hem tuzlu biaz hemde 110 ölçüde aslında. fakat kendim 100 lük takmak istiyorum.

http://alfamotorsiklet.com/rse/lastik/sava/moto/mc32winter.jpg

http://alfamotorsiklet.com/rse/lastik/sava/moto/mc51mediterra.jpg

2.75 - 80mm ye denk geliyo sanırım ama başkada çarem yok sanırım. ön 10 mm küçük olacak galiba ama araştırcam sorcam bir sorun olurmu diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------

http://www.motorturklastik.com/Metzeler/SportTouring/Lasertec.jpg

arka için bire bir aynı ölçülerde bu var ama hem tuzlu biaz hemde 110 ölçüde aslında. fakat kendim 100 lük takmak istiyorum.
ilk ikisi olursa tam takım olur valla hem arkayı hem önü bi boy küçültmüş olacaksın.bence motorun gidişi çok daha iyi olur ama yol tutuşu azalır herhalde.

http://alfamotorsiklet.com/rse/lastik/sava/moto/mc32winter.jpg

http://alfamotorsiklet.com/rse/lastik/sava/moto/mc51mediterra.jpg

http://www.motorturklastik.com/Metzeler/SportTouring/Lasertec.jpg

hayırdır enduroyamı başlıyorsun:)

titreşimi de artırırsınız yola hakimiyet azalır. lastik ebatlarıyla bence oynamayın. 3-5 km daha fazla gitsin diye başınıza iş acmayın

titreşimi de artırırsınız yola hakimiyet azalır. lastik ebatlarıyla bence oynamayın. 3-5 km daha fazla gitsin diye başınıza iş acmayın

yokki başka teker İRC den başka :( yarın herşeyi en iyisi bayisine gidip birebir görüp konusmak satıcı ile. ama titreşim konusunda bi değişiklik olacagını sanmıyorum gerçi ?

hayırdır enduroyamı başlıyorsun
valla utanmasam çivili alcam :D

ilk ikisi olursa tam takım olur valla hem arkayı hem önü bi boy küçültmüş olacaksın.bence motorun gidişi çok daha iyi olur ama yol tutuşu azalır herhalde.
banada öyle geliyor yarın yetişirsem iş çıkışı bakırköye gidicem şu bayiye ;)

Cagatay ben sahidim bizzat gordum cunku beraber gidiyorduk :)
Bende son hiz olarak 151 godum cunku 151 de kesiciye giriyor
Error88 in cbr 125 bile ayni yolda 150 yi gordu sasti kaldi helal olsun valla iyi gidiyor

abi nasıl gidiyorsunuz banada öğretin otobanda 120 ile adamları geçiyorum sonra sinirlenip beni geçiyorlar bugün hatta mobeseden yokuş aşağı 133le geçtim 70 hız sınırı olan yerde:)

yokki başka teker İRC den başka :( yarın herşeyi en iyisi bayisine gidip birebir görüp konusmak satıcı ile. ama titreşim konusunda bi değişiklik olacagını sanmıyorum gerçi ?

çok büyük dişli(arazi lastiği) olunca asvaltta sarsıntı yapar titreşim demek yanlış olur

motosiklet ne kadar yere temas ederse o kadar tepkimesi az olur
az temaz ederse coğaltmış olacaksın.
az da olsa farkeder.
hacı ben eski motorlarımda cok fanteziler denedim oradan biliyorum. =)

sava lastiğin videosunu buldum sizce ne demek bu. hamuru inanılmaz yumuşak yol tutuşu iyi olur ama aşınmada o biçim olur :) 2 yıl götürür yinede bu teker bence

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

motosiklet ne kadar yere temas ederse o kadar tepkimesi az olur
az temaz ederse coğaltmış olacaksın.
az da olsa farkeder.
hacı ben eski motorlarımda cok fanteziler denedim oradan biliyorum. =)

evet haklısın fakat "denize düşen yılana sarılır" hesabı gibi bu. ölçü yok ise mecbur birisini değiştiricen ee oda inch olamıcak mecbur incelik olacak. Bu durumda senin bana tavsiyen ne olur ?

http://www.youtube.com/watch?v=IOjomKDAU7A
sava lastiğin videosunu buldum sizce ne demek bu. hamuru inanılmaz yumuşak yol tutuşu iyi olur ama aşınmada o biçim olur :) 2 yıl götürür yinede bu teker bence

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

evet haklısın fakat "denize düşen yılana sarılır" hesabı gibi bu. ölçü yok ise mecbur birisini değiştiricen ee oda inch olamıcak mecbur incelik olacak. Bu durumda senin bana tavsiyen ne olur ?

10 bin yapar anca :)

direk soğudum tekerden :D yanlışlıkla sert frenaj yapsak dişliyi yer bitirir bu ya :)
bende gene lastik davası açıldı bu titreşim ypaar sarsar yorumlarınızdan sonra. napak irc mi düşünelim yani kötü yorum yok göremedim ama herkes şunu tavsiye ederim falan diyor?

başka lastikte olsa ömm eğitimlerinde 30 bin km yada 2 yıl kullanınca değiştirin demişlerdi fakatt irc biraz daha gidiyor gibi bende 9 bin km oldu sanırım ircler var hala 2 mm diş var gerçi ilk hali ne kadardı hiç bilmiyorum:)

başka lastikte olsa ömm eğitimlerinde 30 bin km yada 2 yıl kullanınca değiştirin demişlerdi fakatt irc biraz daha gidiyor gibi bende 9 bin km oldu sanırım ircler var hala 2 mm diş var gerçi ilk hali ne kadardı hiç bilmiyorum:)

2mm diş demek hiç yok demek ya performans lastiğimi o ne öle :) tamamen ıslakda kabiliyeti nasıl sence ?

büyük birilerinin bu teker işine el atması lazım.
şuan pirelli bu ebatlarda takım lastik getirse hepimiz alırız.
alırken biliyordum teker ebatlarının sorun olacagını

sbr

turbo falan mı taktın benimki yokuş aşağı anca 133 görüyor:)

normalde olması gerekende odur zaten.senn makınende sıkıntı yok.. benim makınede 14 dişli var..bide normal apache lerden biraz daha iyi yürüyor..o yüzden bu hızlara ulaşabiliyor.. ama aynı yolda yeni kasa apache ile 138 yapan arkadaş var. ama kendisi insan değil, sadece 50 kilo. jokey mübarek:p

normalde olması gerekende odur zaten.senn makınende sıkıntı yok.. benim makınede 14 dişli var..bide normal apache lerden biraz daha iyi yürüyor..o yüzden bu hızlara ulaşabiliyor.. ama aynı yolda yeni kasa apache ile 138 yapan arkadaş var. ama kendisi insan değil, sadece 50 kilo. jokey mübarek:p

Bende önü 14 yapıp arkayıda küçültmek istiyorum orjinali 44 müş. kaç yapabiliriz 43 veya 42 yeterlimidir. ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar