Beyler arada vitesler geçmiyor. Işıklara geldimmi takılıyo inmiyo aşağı bazende boşta kalıyor nedendir daha 150 kmde servise gitsemmi ?
Evet bu işin peşini bırakmazsak elbet çözeceğiz bilgi kirliliği var heryerde şuan. Hergün farklı birşey duymakdan bıktım. Az önce bile bobine baglayın diyorlar. Olmazsa bobini yükselt falan : ya yakacam motorun tesisatı yada benim beynim yancak kısa devre yapıcakbugun akşama akımları ölçtürücem kim ne yiyo ne kadar kazandırıyor diye. sonrada gerekli enerjiyi nasıl saglarım nasıl yükseltirim onu araştırcam.
Baya ısınıyor evet ama hep böylemi olucak çözümü yokmudur 97 oktan benzin aldım farkedermi ? Yağ olarak serviste iyi bi yağ koyuyolarmı ?sıcaktandır o sıcaktandebriyajla oynayarak dene yada motoru hafiften ileri geri yap geçer.
Baya ısınıyor evet ama hep böylemi olucak çözümü yokmudur 97 oktan benzin aldım farkedermi ? Yağ olarak serviste iyi bi yağ koyuyolarmı ?
benzin farketmez. her servisin koyduğu yağ farklıdır.bilmiyor musun motorunda hangi yağ olduğunu? castrolden çok memnundum, motul ve ipone'a da güzel diyorlar ama kullanmadım ben..
sıcaktandır o sıcaktandebriyajla oynayarak dene yada motoru hafiften ileri geri yap geçer.
BILGI EDINMEK İÇİN GİRDİM MOTORDAN SOĞUDUM SAYENIZDE CIKTIM
On arka r18 lastik
Benzin (istasyon ve oktan)
motor yagi onerisi yapar misiniz?
Baya ısınıyor evet ama hep böylemi olucak çözümü yokmudur 97 oktan benzin aldım farkedermi ? Yağ olarak serviste iyi bi yağ koyuyolarmı ?
bu ne sacmalıktr kardesim ŞÖYLE BI TVS APACHE FORUMUNA BAKIYIMDEDIM İLK SAYFALARDAN İTİBAREN KULLANICILARDA HEP APAÇİ OLSA GEREK BI SIDIK YARISI HAVASI İÇERİSİNDELER YOK 145 YAPIO YOK BENIMKI 146 YAPTI SENI YENDIM GBI GEREKSIZ diyaloglar harıc bısey göremedım . al işte bu da dıyokı debrıyajla oyna sıcaktandr duzelır. bı tane yararlı bılgı yok nerde cAHIL CUHALA MAGANDA BU MOTORDANMI ALMIŞ BILADER? BILINCLI SURUCU VARSADA BU FORUMDAKI KULLANICILARI GÖRUNCE KAÇIP GTMISTR ZATEN . MOTOR HAKKINDA BILGI EDINMEK İÇİN GİRDİM MOTORDAN SOĞUDUM SAYENIZDE CIKTIM
bu ne sacmalıktr kardesim ŞÖYLE BI TVS APACHE FORUMUNA BAKIYIMDEDIM İLK SAYFALARDAN İTİBAREN KULLANICILARDA HEP APAÇİ OLSA GEREK BI SIDIK YARISI HAVASI İÇERİSİNDELER YOK 145 YAPIO YOK BENIMKI 146 YAPTI SENI YENDIM GBI GEREKSIZ diyaloglar harıc bısey göremedım . al işte bu da dıyokı debrıyajla oyna sıcaktandr duzelır. bı tane yararlı bılgı yok nerde cAHIL CUHALA MAGANDA BU MOTORDANMI ALMIŞ BILADER? BILINCLI SURUCU VARSADA BU FORUMDAKI KULLANICILARI GÖRUNCE KAÇIP GTMISTR ZATEN . MOTOR HAKKINDA BILGI EDINMEK İÇİN GİRDİM MOTORDAN SOĞUDUM SAYENIZDE CIKTIM
apache forumunda ilk sayfalardan beri apaçi olması sencede normal değilmi dostum? ayrıca motorumuzun bi sorunu yokki. bizde sidik yarıştırıyoruz..keşke bi çinli motorumuz olsaydı da hergün sorunlarımızı yazsaydık..burada sana yararlı bilgiler yok. sen git ybr forumuna.. orasının oxforddan farkı yok..adamı makına muhendisi yapıyorlar orda.. biz burda geyik yapıyoruz,cbflerle geçtiğimiz makaraları konuşuyoruz(ybr leri konuşmuyoruz bile) ayrıca adam gibi uslübuna uygun olarak soru sorup bilgi edinmek isteyenlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. bu forumdan kaçıp gidenler olabilir, kalan sağlar bizimdir..hepside kardeşimdir!