TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Beyler kış geliyor. Yağmur falan derken iyi bir lastik alcam dublex. Michelin düşünüyorum kullanan varmı kayıyomu yağmurda ? Orjinal ebatlarda taktırcam ne büyük ne küçük.

bende motoru yeni aldım lastikler eskisin biraz diye bu kışı orjinallerle geçiricem geçen başka biyerde okuyordum ırclerde fena degilmiş yinede kullananların düşünceleri önemli

Sürat motor servisinde bana irc ve pirelli var dedi. Kuryeler tercih ediyomuş hesapta... Ama ben bu kışı o lastiklerle geçiremem yağmura kaldıkmı kayar onlar bence. Irc ve pirelli bana cazip gelmedi. Üstüne biraz daha koyup daha kalitelisinden alırım. Kaymaması benim için çok önemli.

bende motoru yeni aldım lastikler eskisin biraz diye bu kışı orjinallerle geçiricem geçen başka biyerde okuyordum ırclerde fena degilmiş yinede kullananların düşünceleri önemli

Ben motoru ikinci el almıştım ve aldığımda üstünde irc vardı. Açıkçası memnunum. Yeri geldi "sınırlar çerçevesinde" süratli şekilde viraja girdim çıktım yattım kalktım çok şükür bişey olmadı. Yağmurda da kullandığım oldu bi sorun sıkıntı yaşamadım.

bende öglenden beri onu araştırıyorum yabancı bi sitede aynı senin dedigin gibi diyor çagatay 60/55 lik h4 diye 35/35 likler hs1 diye geçiyormuş.Fiyatını bilmiyorum ki aldı abim bayramda elime ulaşıcak bakalım pahalı bişey degildir diye tahmin ediyorum .Osram night breaker yokmuş oradada bakalım inş memnun kalırım :)

bende bunu buldum yorumun olumlu olursa kuzenden isticem

http://www.ebay.co.uk/itm/HS1-GLUHLAMPE-CITY-VISION-MOTO-PHILIPS-40-Licht-Motorradlampe-PX43t-12636CTV-/321163797287?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item4ac6daa327

20 euro fiyat gerçekten öylemi yani pahalıymış be geçen dedigin gibi kol gibiymiş :) Yorumumda bayramdan sonra sizlerle :)

h4 takmada takacaksan night breaker plus tak.55/60 bizim motor için çok fazla zaten manyeto 100watt üretiyor :) far tası eriyebilir erimesede kararıcagı kesin

h4 takmada takacaksan night breaker plus tak.55/60 bizim motor için çok fazla zaten manyeto 100watt üretiyor :) far tası eriyebilir erimesede kararıcagı kesin

h4 dediğim night breaker uzun olduğndan üşendim yazmaya:) benim far zaten aldığımdan beri derin çizik ondan riske atabiliyorum:)elektrik şemasını bulamadım nasıl yapılacağı konusunda bir fikrim olurdu ama arıyorum hala:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------

bazende bunu mu alsam diyorum http://www.msttech.biz/UrunDetay.asp?id=32

35den yüksek wat takmayın bence selektör yaptığınızda far geç tepki verir.sonradan yanıyomuş gibi olur

Belki çok basit bi konu ama sormam lazım bunu çünkü hiç bilgim yok ve aklıma takıldı öğrenmek istiyorum.

Şimdi ben benzini öyle bi sömürdüm ki yolda tekledi motor. Aldım yedek depoya benzinliğe kadar gittim. Benzin almadan önce benzin musluk konumunu yedek konumundan normal konumuna getirdim ve benzini öyle aldım. Acaba şimdi benim yedek depo dolu mu boş mu :)

Belki çok basit bi konu ama sormam lazım bunu çünkü hiç bilgim yok ve aklıma takıldı öğrenmek istiyorum.

Şimdi ben benzini öyle bi sömürdüm ki yolda tekledi motor. Aldım yedek depoya benzinliğe kadar gittim. Benzin almadan önce benzin musluk konumunu yedek konumundan normal konumuna getirdim ve benzini öyle aldım. Acaba şimdi benim yedek depo dolu mu boş mu :)

Ben motoru ilk aldığımda yedekteymiş 50 tl aldım sonra on off diye kullandım sorun yok bende sonradan öğrendim depoyu kapa aç

:mrgreen:

korkma yedek deponda dolu normal deponda
yedek depoya farklı biryerden benzin alınmıyor depo içinde depo düşün önce yedek dolar en altta olduğu için
sonra doldukça normal depo dolar

h4 dediğim night breaker uzun olduğndan üşendim yazmaya:) benim far zaten aldığımdan beri derin çizik ondan riske atabiliyorum:)elektrik şemasını bulamadım nasıl yapılacağı konusunda bir fikrim olurdu ama arıyorum hala:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------

bazende bunu mu alsam diyorum http://www.msttech.biz/UrunDetay.asp?id=32
Çağatay bende var elektrik şeması dur az bir arıyım bulunca atarım buraya 180 lira o ışık için fazla lümeni çok düşük ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------

işine yarar umarım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar