Teşekkürler.. İlla ki tubeless'a çevrilir ama ne derece randıman alınır iyice sormak soruşturmak lazım. Kısmet artık..
ozan bey eski kasalar tubeless degil yeni kasalar fabrika çıkışlı tubeless ...
Teşekkürler.. İlla ki tubeless'a çevrilir ama ne derece randıman alınır iyice sormak soruşturmak lazım. Kısmet artık..
Sa arkadaşlar yeni kasa apache almayı düşünüyorum motorun fabrikasyon hatası , eksik yanları falan varmı o paraya değermi motorun kötü yanları nelerdir bunları ögrenmek isterim ayrıca resmi sitesinde neden yeni kasa apache tanıtılmıyor yardımcı olursanız sevinirim
http://www.sahibinden.com/listing/v...r-kontrolsuz-guc-165-kmh-hiz-130311733/detail :thumleft:
beyler bakın 165 yapıyomuş boşuna aldık Tvsleri boş yere bayıldık 5lirayı :queen: :queen: Burdan tvs almak isteyen herkese bunu öneriyorum bu paraya degermi diyenlere :rendeer:
Arkadaşlar benim motorunda kafasından çok ses geliyor bu sesi çözebilen oldumu?
Şaşırdım 11,2 hp çita bizimki reklamda 14 diyorda 13,5 dur o nasıl oluyoki :silent: kilodada bizden 10 kilo hafiftir.Bakalım şu sınavlar açıklansın amca oglu alıcak bende rodajı bitirim ozmana videosunu atarız![]()
46 ltre arwic kullanıyorum. cok teredtütteydim, türk malı oldugu için 10 numara beş yıldız oldu plastiği biraz ince kappaya göre. ama shad kadar kaliteli ve ucuz. yarın ceker atarım.Apache'ler için maksimum kaç lt topcase kullanılabiliyor? 46 litre sıkıntı yaratır mı acaba?
Denge açısından sorun teşkil ediyor mu? Yüksek hızlarda özellikle.Gerçi siz rodaj kısmındasınız.
hacı seninki biraz şehir efsanesi.işte burdan yola çıkamıyosunuz 93 kilo olmasından motora fazla yük binmiyor neyse burda ders vermeye gerek en yakın motorcu bayilere gidip ustalarınızdan bilgi alın.
125 cc 11 hp motorun 160 yapması nasıl akıl ve mantıktır :farao: