TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sa arkadaşlar yeni kasa apache almayı düşünüyorum motorun fabrikasyon hatası , eksik yanları falan varmı o paraya değermi motorun kötü yanları nelerdir bunları ögrenmek isterim ayrıca resmi sitesinde neden yeni kasa apache tanıtılmıyor yardımcı olursanız sevinirim

fabrikasyon hatası sadece 5-6 vida eksik geliyor başka sıkıntısı yok.bahtsız bedeviysen en fazla gösterge paneli arızalı gelir onuda garantiden değiştirirler.Tip olsun hızlanması olsun çok iyi.cbfye ybrye binmedim kıyaslama yapamam.titreşimde azcık var.

Arkadaşlar benim motorunda kafasından çok ses geliyor bu sesi çözebilen oldumu?

benimde ilk kmlerde geliyordu şambrel falan sıkıştırdım azaldı şimdilerde ses yok oldu. kaç km de motorun ?

http://www.sahibinden.com/listing/v...r-kontrolsuz-guc-165-kmh-hiz-130311733/detail :thumleft:
beyler bakın 165 yapıyomuş boşuna aldık Tvsleri boş yere bayıldık 5lirayı :queen: :queen: Burdan tvs almak isteyen herkese bunu öneriyorum bu paraya degermi diyenlere :rendeer:

apachi gençliği yapar hatta esrarı geçti mi kendilerini f 16 kullanıyor sanıyor neyle beslenip bu hale geliyorlarsa dikkat etmek gerek:)benden size tavsiye bu tipleri gördünüz mü kenara çekip bekleyin geçen gün zorla bana çarpıyordu meğerse yokuş aşağı benimle yarışıyormuş sonradan fark ettim o.çocuğunu o günden beri şu tip motoru görünce apachi varsa vurasım geliyor:)

Arkadaşlar benim motorunda kafasından çok ses geliyor bu sesi çözebilen oldumu?

önceki sayfalarda paylaşmıştım bunu

hakkatten hiç sorma egzos açık tek teker mahalle içinde çocuklar var üstlerine üstlerine hiç umursamıyo bu apachiler bizim gibi akıllı uslu apache degil bunlar :)

ercan daha önce çıta 125 kullandım çok tvs tokatladım ve çıta150 r çıkarmış her türlü 160 yapar bundan eminim bende şuanda 4 aydır tvs kullanıyorum çıtadakı seriliği bulamadım

Şaşırdım 11,2 hp çita bizimki reklamda 14 diyorda 13,5 dur o nasıl oluyoki :silent: kilodada bizden 10 kilo hafiftir.Bakalım şu sınavlar açıklansın amca oglu alıcak bende rodajı bitirim ozmana videosunu atarız :)

93 kg 100 lügü diye tahmin ediyorum.
Bu arada benim motor 620 kmlere geldi 7 bin devirlere geliyorum ama motor çok rahat çeviriyor bi anda geliyo devire rodaj bitsinde şu dişli olayına giricem gibime geliyo. 14 dişli takınca çekiş acayip şekilde düşüyor mu tek kişi kullanıyorum 65 kiloyum çanta flan takmıyorum şimdilik

Apache'ler için maksimum kaç lt topcase kullanılabiliyor? 46 litre sıkıntı yaratır mı acaba?

Apache'ler için maksimum kaç lt topcase kullanılabiliyor? 46 litre sıkıntı yaratır mı acaba?
46 ltre arwic kullanıyorum. cok teredtütteydim, türk malı oldugu için 10 numara beş yıldız oldu plastiği biraz ince kappaya göre. ama shad kadar kaliteli ve ucuz. yarın ceker atarım.

Denge açısından sorun teşkil ediyor mu? Yüksek hızlarda özellikle.Gerçi siz rodaj kısmındasınız.

Denge açısından sorun teşkil ediyor mu? Yüksek hızlarda özellikle.Gerçi siz rodaj kısmındasınız.

sonuçta çimento taşımayacagım. ama ben genelde tura cıkan biriyim. yüklediğim zaman kamyon gibi oluyor motor.
alt tabla biraz dandik. ama yedeğini her canta tablasıyla uydurabilecegim için aldım.
bir de şu var 46 litrelik cantalara göre geniş değil, yüksek bir canta..
iki kask alıyor ve koyacak bişeyler daha koyabilirsin..
ses yapmıyor, yaparsada kapak kısmına kapı süngeri çözüm olabilir..

işte burdan yola çıkamıyosunuz 93 kilo olmasından motora fazla yük binmiyor neyse burda ders vermeye gerek en yakın motorcu bayilere gidip ustalarınızdan bilgi alın.

işte burdan yola çıkamıyosunuz 93 kilo olmasından motora fazla yük binmiyor neyse burda ders vermeye gerek en yakın motorcu bayilere gidip ustalarınızdan bilgi alın.
hacı seninki biraz şehir efsanesi.
motosikletin ürettiği güç 11 hp 90 kg diyorsun
apache 13.5 hp, apache de 130 kg
fakat apachedeki tüm güç kayıpsız tekere gider.
neden dersen şanzıman oring zincir. dişli teker hepsi bu motosikletin yarış motoru olmak için tasarlanmış bir düzenek var
en önemlisi motordaki güçü kesmesin diye balansör koymamışlar.
ben kalkışta 80e kadar cbf 250 geçebiliyorum. çita mita biraz az kalır o yüzden..
eger gerçekten denemek isterseniz sabriyle buluşun bi kapışın çitayla.

125 cc 11 hp motorun 160 yapması nasıl akıl ve mantıktır :farao:

köylü tipli motorlarının hiç birinde güvenliğin g si yok.
fren yok amortisör yok hiç bişi yok.
Türkiyede 1800 tl ile satılan motosikletten ne bekliyorlar anlamıyorum ki... zaten yarısı vergi devlet alıyor. maliyeti maksimum 500 liradır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar