Gunlerdir beni hayattan koparan ailevi sorunlarimdan sonra, sarj aletim olan motosikletimin yanina gittim. Bu arada motosikletim sitenin kapali garajinda duruyor.
Ama o da ne? Bir sebepten oturu kapali garajin bizim motorlarin durdugu bolumu su basmis. Ve bizim motorlari kapali garajin kuru bir yerinde dipdibe koymuslar. Yarin detayi soracagim ama muhtemelen yangin springleri calisti. Cunku motorun ustune yagmur yagmis gibiydi! Ve on fren diskinin ceyregi su altinda kalmis belli.
Eyvah dedim, bir motorum vardi su hayatta, onuda kapali otoparkta sele kaptirdim

Site gorevlileri (kendilerininde motorlari var) bizim motorlari kuru bolgeye cekmisler. En garibani benimki.. Suzuki 250 cc chopper, kawasaki kle 500, markasina bakmadigim bir scooter, bir de benimki. Hepsinin direksiyonu kontaktan kilitli (scooter da disk kildidi var.) ona ragmen tasimislar motorlari. Calistirdim. Seleyi sildim. Yola ciktim. Sanki offroaddan cikmisim. Oyle bir camur vardi. Hala su vardi. Surdum biraz kuruttum. Sonra gunese cektim.
Yani kissadan hisse, bu motosiklet isini dusnenler iki kere dusunsun. Cunku ulasim aracindan cikiyor is, alet ile aranizda duygusal blr bag olusuyor.
Birde (baska yere gitmedim bu motorla) pendik, kartal ve maltepe nin motorcularini cok seviyorum. Kimse altimdaki motoru kucumsemeden, selam veriyor, adres sor, soru sor, yardimci oluyor. hatta bugun kenara cekmis duruyorum, telefonla konusuyordum, bir yandan da motoru inceliyordum nereler islandi diye, birkac tane motor durup, sorun mu var, birseye ihtiyacin var mi kardesim dedi.. yemin ediyorum servet bagislasa boyle mutlu edemezlerdi beni... İcimi doktum bugun yaziyi okuyan arkadaslara selam olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
Akşam motoru temizleyim diyorum aman şurasına su deyirme dediğiniz yerler var mı?
Hic korkma ver suyu. Cin mali motor degil ki bu.