TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yok emre dayan gitsin suya ben basincli su ule anasini aglatiyodum
pislik felan kalmiyordu

yakit konusuna gelince bende en az 13-15krs yaktirdim ama biz hep sabri ile dip gaz takiliyoduk
ben 8 krs yakiyorum diyen adamda herhalde kiz gibi kullaniyordur 40 la felan gidiyordur herhalde:):):):)

yok emre dayan gitsin suya ben basincli su ule anasini aglatiyodum
pislik felan kalmiyordu

yakit konusuna gelince bende en az 13-15krs yaktirdim ama biz hep sabri ile dip gaz takiliyoduk
ben 8 krs yakiyorum diyen adamda herhalde kiz gibi kullaniyordur 40 la felan gidiyordur herhalde:):):):)

Benim bisiklet dediğiniz motosikletim, 100-110 km hızla 9-10 kuruş yakıyor :queen:

gençler bakıyorum da 2 gün nete girmemiştim dogru dürüst yazdıklarıma vatan haini muamelesi yapmışsınız =)
bana karşı cıkan arkadaşlara diyorum
ben net ögrenmediğim bilmediğim şey hakkında yorum dahi yapmam.

Gunlerdir beni hayattan koparan ailevi sorunlarimdan sonra, sarj aletim olan motosikletimin yanina gittim. Bu arada motosikletim sitenin kapali garajinda duruyor.
Ama o da ne? Bir sebepten oturu kapali garajin bizim motorlarin durdugu bolumu su basmis. Ve bizim motorlari kapali garajin kuru bir yerinde dipdibe koymuslar. Yarin detayi soracagim ama muhtemelen yangin springleri calisti. Cunku motorun ustune yagmur yagmis gibiydi! Ve on fren diskinin ceyregi su altinda kalmis belli.
Eyvah dedim, bir motorum vardi su hayatta, onuda kapali otoparkta sele kaptirdim :) Site gorevlileri (kendilerininde motorlari var) bizim motorlari kuru bolgeye cekmisler. En garibani benimki.. Suzuki 250 cc chopper, kawasaki kle 500, markasina bakmadigim bir scooter, bir de benimki. Hepsinin direksiyonu kontaktan kilitli (scooter da disk kildidi var.) ona ragmen tasimislar motorlari. Calistirdim. Seleyi sildim. Yola ciktim. Sanki offroaddan cikmisim. Oyle bir camur vardi. Hala su vardi. Surdum biraz kuruttum. Sonra gunese cektim.
Yani kissadan hisse, bu motosiklet isini dusnenler iki kere dusunsun. Cunku ulasim aracindan cikiyor is, alet ile aranizda duygusal blr bag olusuyor.
Birde (baska yere gitmedim bu motorla) pendik, kartal ve maltepe nin motorcularini cok seviyorum. Kimse altimdaki motoru kucumsemeden, selam veriyor, adres sor, soru sor, yardimci oluyor. hatta bugun kenara cekmis duruyorum, telefonla konusuyordum, bir yandan da motoru inceliyordum nereler islandi diye, birkac tane motor durup, sorun mu var, birseye ihtiyacin var mi kardesim dedi.. yemin ediyorum servet bagislasa boyle mutlu edemezlerdi beni... İcimi doktum bugun yaziyi okuyan arkadaslara selam olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

Akşam motoru temizleyim diyorum aman şurasına su deyirme dediğiniz yerler var mı?

Hic korkma ver suyu. Cin mali motor degil ki bu.

Arkadaslar merhaba,
Sıfır 2012 eski kasa sıfır tvs aldım. Henüz 200km yol yapabildim motorla...
Fakat motorun direksiyonu çok rahatsız etti beni... Oturma pozisyonundan dolayı 10 dk kullandıktan sonra kollarim uyuşuyor.
2008 tvs motorumu yaklaşık 20000 km kullandım. Böyle bir problem yaşamamıştım.
Bu probleme bir çözüm varmı acaba?
Tesekkurler.

Akşam motoru temizleyim diyorum aman şurasına su deyirme dediğiniz yerler var mı?

Şu km okuyucu bozuluyor diye çok geçti ondan okuyucuya vede gösterge paneline tutmuyorum başka yerleri dip bucak :) tavsiyem sende işini saglam kazıga bağla okuyucuya su gitmesin

Şu km okuyucu bozuluyor diye çok geçti ondan okuyucuya vede gösterge paneline tutmuyorum başka yerleri dip bucak :) tavsiyem sende işini saglam kazıga bağla okuyucuya su gitmesin

Motoru bayiden çıkardığımda 1 buçuk saat aşırı yağmurda sürdüm bişey olmadı,seninde yorumunu okuduktan sonra çekinmeden 2 kova suyla indim garaja pırıl pırıl oldu hayvan :p

70 tllik benzinle 810 km km gittim ben. denemek isteyen depomu doldursun birlikte deneyelim. :queen:

Arkadşlar 2013 Yeni kasa tvs apache de ne gibi farklılık var ? 2012 ye nazaran 1.000 Tl lik fazla para verip bize sunabileceği detaylar nelerdir ?

Eskisini bilmem ama ben yeni kasasını aldım :) yarın plakam çıkacak inşallah ondan sonra yorumlarımı yazmaya çalışırım.Ybr almaya gidiyordum ama apache aldım öyle bir durum oldu.

70 tllik benzinle 810 km km gittim ben. denemek isteyen depomu doldursun birlikte deneyelim. :queen:

8.6 kuruş öylemi valla anlam veremedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:24 ----------

Eskisini bilmem ama ben yeni kasasını aldım :) yarın plakam çıkacak inşallah ondan sonra yorumlarımı yazmaya çalışırım.Ybr almaya gidiyordum ama apache aldım öyle bir durum oldu.

hayırlı olsun kazasız belasız inşallah ybr alsaydım demessin :)

arkadaşlar ORJİNAL TVS ZİNCİRİNDE KAMPANYA VAR :),
O-RİNGLİ ZİNCİR fiyatı 50 lira.
orjınal paketinde...

kaç lira tuttu toplamda bütün masraflarıyla bilgilendirirseniz iyi olur
bende ybr yi satıp yeni kasasını almayı düşünüyorum
tavsiye edermisiniz kullanan arkadaşlar hiç tvs ye binmedim
görüntüsü iyi değiştirmem konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum
2012 ybr 125 im var satıp 2013 apache alıcam yorumlarınız nedir?

sbr

takanlar var, hatta ninja 250de bile gördük o egzozu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:38 ----------

kaç lira tuttu toplamda bütün masraflarıyla bilgilendirirseniz iyi olur
bende ybr yi satıp yeni kasasını almayı düşünüyorum
tavsiye edermisiniz kullanan arkadaşlar hiç tvs ye binmedim
görüntüsü iyi değiştirmem konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum
2012 ybr 125 im var satıp 2013 apache alıcam yorumlarınız nedir?

ybr topicindede cevap verdim arkadaşım sana.. sen değişiklik için apache istiyormuşsun. ybr den sonra apachenın performansı seni tatmin eder..ybr forumunda apache problm çıkarır diyen arkadaşlar vardı.üşenmezsen bu topicte önceki sayfaları aç oku. kimin ne problemi varmış? bi tane silindir değiştiren arkadaş varmı?? yada krank kıran varmı? bizim problemler şunlardır, kafa grenajından ses gelir?? denge topuzları sökülemez? karbüratör diyaframı delinir?? gibi problemlerimiz olur..5-6 ay öncesine kadar sadece cbf topiği ile makara yapılıyordu bu topicte:) bu forumda beni tanırlar. bende apache'yi iyi tanırım. Apache'ye de senin için kefil olurum:cat:

eyvallah saol ybr için müşteriler geliyor satılacak sanıyorum hemen
sonrası apache kısmetse 4900+plaka fiyat verenler oldu peşine
yeni kasa için
bitanesi de yeni kasa 5100 dedi 15 haziranda geldi yeni kasalar yeni özellikli olanalr dedi
o 4890 olanlar 2012 ozellıgı tasıyıp 2013 yeni kasa tipli olanları dedi satıcı boyle bişey mi var acaba ilginç geldi şimdi gidip yeni kasa alcaz diye 2012nin ozellıklerınde yeni tipli almayalım.adam numara mı cekti yoksa dogru mu soyledi anlıyamadım.varmı fıkrı olan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar