Arkadaşlar bu yeni kasada titreşim var mı lütfen sahip olan birisi cevaplayabilir mi? Yeni kasada titreşim azaltılmış mı?
V-STROM un 4000 devri bizim 6-7000 devrimiz oluyor ama :king:[/QUOTE
650cc çılgın bir beygir ve mayyak bir torküstelik sıvı soğutma
ama yine de 4000 devir diyor adamlar. onun için motoru ilk 1000de hiç sıkıştırmamak en mantıklısı kardeş
![]()
doğruolabilir modelden modelede değişebilir tabi motorların hasas noktaları..alla ben bu motor olayında sticker ve araçlarda vites topuzu kadar sağlam başka bişey görmedim bu mantıkla tank yapsalar atom boması bile işlemez herhaldeama o km okuyucu bozuluyor emin ol bende servise bırakmıştım bir kere bırakmadan önce 82 olan aldığımda 160tı
ondan sonra üçüncü janta su tutmamda okuyucu iptal oldu
günahlarını almayayımda herhalde basınçlı su tuttular
ben şimdi nemli bez ve ıslak mendil harici su tutmam ön janta
Arkadaşlar bu yeni kasada titreşim var mı lütfen sahip olan birisi cevaplayabilir mi? Yeni kasada titreşim azaltılmış mı?
tazikli suyla kaydedip böğle koyduklarını duydum bende geçen yıkamacıdada adam buna çabalıyorduda gerçekden durust birisi bu soruyu cevaplarsa merak ediyorum çünkü..
pardon dostum bu aralar motosiklet forumu okumaktan algıda bozulma oldu. Sanırım inazuma için kasacağım. Sonuçta titreşim yok diyemiyor kimse. Demek ki halen var. Ama harika dizayn çok seksi valla ne yalan söyleyeyim eski kasayı beğenmiyordum ama yeni kasayı çok beğendim...kaçıncı kez yazılacak bu dostum :silent: neredeyse her sayfada yazılı. evet titreşim yeni kasada daha az
düz ve rüzgarsız bir yolda en fazla 125-130 yapar ben kendi motorumda deneyip video çektim linkten izleyebilirsin
http://www.youtube.com/watch?v=w6DzSxPSoZA
gösterge sınıfındaki motorlardan az gösterdiği kesin olduğuna göre gps ye çokta gerek yokson hız ölçümleri gps ile yapılır.
rüzgarı arkana alırsan düz yolda 130 u geçer rüzgar çok etkiliyor bu şekilde 135 civarı yaptı ama düz yolda yatmadan rahat bir şekilde gideceği hız 115 dir bunun üstü hem motora iyi değil hemde sürücü için yorucu olurbende bu civarda bekliodum yokuş aşağıda max 130 -135 belki 140 yapması gerekiyor daha fazla 1 km bile sanmıyorum oynanmamış bir motorunda ..teşekürler..
pardon dostum bu aralar motosiklet forumu okumaktan algıda bozulma oldu. Sanırım inazuma için kasacağım. Sonuçta titreşim yok diyemiyor kimse. Demek ki halen var. Ama harika dizayn çok seksi valla ne yalan söyleyeyim eski kasayı beğenmiyordum ama yeni kasayı çok beğendim...
apache 2000 de bir girer bakima yag iscilik 50 tl verrirsin
inazuma 5000 de bir girer bakima yag filtre iscilik 150 tl verirsin yani inazumayi bakama sokana kadar apache 3 kere bakima gjuriyor yani
buda 3×50=+150 ayni hesaba geliyor
hatta ben 1000 km de bir yag degisim yapardim hesabini sen yap fazlasi bile oluyor
meliksah arkaya bitane topcase canta bagla 10 numara ugrasma sirt cantasiyla falan kendine agirlik yapma bende var ne koymuyorum ki icine![]()