apacheye 5200 vermek ne kadar mantıklı baktılar yeni kasa tutucak hemen zam 300 lira yapıştırrr.nerde tvs çiler hepsi kayıp oldu.cevap vermeye yüzünüz varmı zamazumadan ne farkınız kaldı.facebookada yazdım silmişler mesajımı bende sizi sildim insanları kaz yerine koymayın nisan mayıstan kalma motorları bile 5200 yapmışlar sahibinden.com da :farao:
bence cbf ye vermekten daha mantıklı almamış olsam yine tvs alırdım .
hız olarakta eski kasayla fark yok eski kasa 5bin devirde 65 km yapıyormuş.bende denedim 5 bin devir 65 yapıyor .Lastikler gerçekten baya yatıyo Bugün amcamla biraz gezdik cbf si var onun ben daha rahat gidiyorum gibime geldi.
Siperlik camın arasında zaten süngerimsi bi madde var ama zırıltıya etkisi az saglı sollu süngerimsi bi madde var kare şeklinde onun arasına şambrel sıkıştırdım ses yok sanki dünden bugüne resimleri yüklüyorum birazdan atıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Amcamın ybr yi satıp aldıgı cbf ilk defa yan yana geldiler resimliyip sizlerle paylaşıyım diye çeki verdim
daha plakayı çıkartmadım temmuzda çıkartıcam verigiden dolayı bugün gittim sordum temmuzda kayıt yaparsam 6 aylık vergi verecekmişim
akşama sarktı biraz gezimiz farın aydınlatması bizimkileri azımsanmayacak derecede daha iyi
Buda babamın maxiscooter ı

scotterdan başka motor sevmiyo adam

r: