TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dikkat ederim teşekkürler. orj lastiklerle 40la giderken hafif bi frende ikisini de kaydırdığımı bilirim ıslakta. Düşme korkusu para harcamaya itti kısaca :D

dikkat ederim teşekkürler. orj lastiklerle 40la giderken hafif bi frende ikisini de kaydırdığımı bilirim ıslakta. Düşme korkusu para harcamaya itti kısaca :D

valla düz yolda neyse bütün virajlara korka korka giriyorum motosiklet mi hacı yatmaz mı anlamadım:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------

Emre gazlı amörtisörlerdede yağ vardır .. sırf gazla çalışmaz .. sadece daha ileri bi teknolojidir .. yağ kaçağı olabilir ona dikkat et , yakından baksam anlardım ama burdan yorum yapmak zor .. yağ polmadığından emin ol yoksa bi göster ..

Al bendende okadar sabri .. Harbiden nedir bu .. Tsubasa hem Muhabbetlerden anladğım kadarıyla Serkanapacheden yaşında küçük .. Biz 2 yaş büyüklere abi diyen bi nesiliz nerde kaldı bizim saygımız ? Sırf senden büyük olduğu için bile bu kadar saygısız olmamalısın .. adam zorla bişey satmıyor yanlışlarıda söylemiyor .. Ben sıkıldım çoğu arkadaş gibi bu muhabbetten .. Özelden yaz bişey yazacaksanda şahsi görüşüm .. biz bu zamana kadar böyle muhabbetler etmedik kimseyle hakaret etmedik yanlış konuşmadık .. lütfen duyarlı olalım ..!

Bencede hesapların yanlış imkansız o değerler , hele istanbul trafiğinde dur kalk .. Cbr ile o değerleri yakalayamadım ben :) yakalayamazsında zaten .. ama sonuçta motor ekonomik ..

sanırım bir sıkıntı yok değerlerde bendeki motor 1600 km de... iyi bir kullanıcı değilim e-5 de ortalama 70-80 civarı süratlerin üzerine mecbur kalmadıkça çıkmıyorum... 52-53 liralık benzin ile 510 km civarı gidiyor...

Selam Enes ,
Bisikletle bindiğimde banada haber ver bende iyi bir dağ bisikletçisiyimdir. gezeecek adam sıkıntısı çekiyorum :)

galiba lastik konusunda kararımı verdim arkadaşlar
ön için 90-90-17 IRC
arka için de 100-90-18 IRC lastik alıcam.
ebatlar uygun heralde fiyatları da uygun geldi bana. Irc da orjinal lastiklere göre her türlü iyidir dimi :D İlgilenen herkese teşekkürler.
bende bu ebatlarda taktırdım orj. lastiklere göre çok güzel yola tutunuşuda epey arttı orjinaline göre :)

Arkadaşlar,

Airport AVM arkasında yapılan Motosiklet Festivali artık ücretsiz olmuştur. Türkiye Motosikletli Kuryeler Birliği'ne, İsotlar olarak destek vermek adına bizlerde orada olacağız. Bugün bayağı bir rüzgarlıydı. Ancak yarın rüzgar azalacak diyorlar. Standımızdaki yiyecek ve içeceği fazla tutmaya çalıştık elimizden geldiği kadar. Gelip hani yiyecekler demeyin sakın. Kuru pasta, çay ve kahve var sadece. :)

Hepinizi bekliyoruz arkadaşlar. Umarım güzel bir buluşma olur.

Saygılarımla,

selam arkadaşlar bı sorum olacak malum motorlarımız 150 cc bu motorları 180 cc ye cevırebılırmıyız gereklı pıston ve sılındırı temın edebılecegımız bır yer varmı yada bunu deneyen arkadaşlar varmıdır.:silent:

beyler yeni motorum dermişimmmmmm

img20130525142857.jpg

img20130525142850.jpg

bunu görmeniz lazım

25052013294.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim apache nin şehir içi ve şehirdışı yakıt tüketimi

ng6qg.bmp

sabri emmi bıyıklar cok şukar
13 modeller 1 hafta sonra satışa başlıyorlarmış mış. haftaya cumaya sevkiyatlar başlıyacakmış mış
10 güne kadar alıyorum 4700 den =) az önce konuştum bayi ile :D

sabri emmi bıyıklar cok şukar
13 modeller 1 hafta sonra satışa başlıyorlarmış mış. haftaya cumaya sevkiyatlar başlıyacakmış mış
10 güne kadar alıyorum 4700 den =) az önce konuştum bayi ile :D

hangi bayi ? beraber alalım indirim yaparlar belki :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar