TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benim motor 12000kmye yaklaştı.. kaç kmde değiştirileceğini bilmiyorum. 17lira fiyatı var.

selo o işi hava filtresi yapıyor.. bu direkt olarak kapağa gidiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

o çok iyi olan bayiii söylermisin?

senin gittiğin bayi :queen:

Arkadaşlar merhaba benim bir sorunum var motora xenon takmak istedim H4 motorlu uzun kısa bir xenon aldım bağlantıyı yaptım ancak far uzunda yanıyor kısada balasttan zırıltı geliyor ama yanmıyor bu konuda bilgisi olan varsa paylaşımı için şimdiden teşekkür ederim kafa graneja açıkta kara kara düşünüyorum saygılar.

sbr

selam dostlar bugün rumelifenerine gittik.bi kaç fotograf ekliyim:)

34gvgb9.jpg

ilginç bir kare:mrgreen:
eaqc8h.jpg

2vsgack.jpg

en kral yastığa değişmem:cherry:
dcg2ec.jpg

bu tvs isotlar yeni kasa motoru gecen sene bu aylarda getirmişler ilk partisini.
ve depoda yatırmışlar eski kasaların tükenmesini beklemişler.
ellerinde hala eski kasa var. bayilerde de var fuardaki indirimi yapıyorlar hala peşin alımlarda 3900 4000 lira gibi.
yeni kasaların ilk parti geleni 200 250 adet imiş. şuan yeni kasa 12 modellerden de ellerinde kalmış
bunlar için peşin alımlarda yine indirim yapıyorlar.
13 modeller ise şuan gereken resmi işlemleri yapılacak ve bu ayın sonu haziran başında bayi de olacakmış.
bu kadar şeyi nereden biliyorsunuz derseniz. istanbuldan bir bayiyle görüştüm. isotların pazarlama müdürünü yanımda aradı konuşmaları aynen dinledim ve aktardım.
12 model yeni kasanın ilk satışlarında 4500 liraya alanlar olmuş hem bu konuştugum bayi . hemde bir alandan duydum.
istanbulda bir bayi var ki tvs nin, o kadar iyi ki anlatamam. adam önce bana güvenin diyor. ben para kazanmasamda olur edasında.
bir kere daha söyleyeyim alacak olanlar için her bayiyi arayın yakın uzak farketmez kim daha ucuza veriyorsa ona gidip alın.
ödeme secenekleri sunuyorlar, ücretsiz kargolama yapıyorlar .

kanun mu değişti acaba çünkü faturanın kesildiği tarih ruhsata işleniyordu eskiden

benim motor 12000kmye yaklaştı.. kaç kmde değiştirileceğini bilmiyorum. 17lira fiyatı var.

selo o işi hava filtresi yapıyor.. bu direkt olarak kapağa gidiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

o çok iyi olan bayiii söylermisin?

o filtre bu parçaya giren havayı süzüyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-apache-rtr-ikincil-hava-enjeksiyon-valfi-60737838/detay

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
menü süperdi knka :queen:

senlede gidecez,mangal yakcaksın bana:cherry:

Hacı beni aradın içim gitti ama gelemedim en sakat zmandı ha :D durur durur o zamanı bulursunuz .. Zeytinburnu sahilde Köfte mangal yapıoduk bisikletlerle 30 km yol gittik :D ama aklında olsun ara yani ara sıra gelirim kadıköy fln farketmez ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar