vidalar saat yönünde sıkılır saatin ters yönünde sökülür. (genel olarak)
tapayıda açıkağız bozabilir. lokma yada yıldız şart
hondadan başka bütün markaların servisleri bisikletçiden bozma. bizim burdaki yamaha yetkili servisi bile -- hem bisiklet hem mondial hem kuba hem kymco hem yamaha ... servisig.t kadar da bi dükkan.
motosiklette yetkili servis işi, honda hariç hikaye. yoksa örneğin yağ yakma garantili bir motor cbf bukadar satamaz ülkemizde. adamların servis anlayışları çok gelişmiş.:cat:
Tüm bayilerimizde geçerlidirburada böle bişi geçmiyo galiba![]()
ortalama bir rodaj 1000km falan sürer tam manasıyla ama kullanma klavuzunda rodajın nasıl yapıldığı hangi km lerde hangi devirlerde kullanılması gerektiği yazar. En sağlıklı rodaj bilgisi motosikletin kullanma klavuzunda verilmiştir. O yüzden kullanma klavuzunu baz alman gerekiyor uğur:cat:Arkadaşlar sıfır bi apachenin rodaj süresi kaç km'dir ?
Bi ilan görmüştüm.motor 12 model.1400 km'de 128 zorlamış.
geçen vermiştim ben linkini. sonra niye bu motorun heryerinden yağ fışkırıyor diye düşünüp dururlar dimerodajda vur 130u sonra apache dandik de. bizim milletimiz bu zekada yapacak birşey yok
sabri abi fiyat inecek diye bi söylenti var ne diyorsun? =)rodaj 1000km civarıdır. ama apacheler tam olarak 3000-4000 kmden sonra oturur..
rodaj 1000km civarıdır. ama apacheler tam olarak 3000-4000 kmden sonra oturur..