Az kaldı şu havaların geçmesi de yine de Mayıs ayını bekliyorum.
S.A AĞALAR SİZE BİR SORUM OLACAK BU APACHE RTRLERDE ÇATAL AYAKTA RÖLANTİDE TEKERİN 1.VİTESTEYMİŞ GİBİ DÖNMESİ NORMAL Mİ ACİL CEVAP !!!!!!!!!!!!!!!!!
Rolantide teker dönmez hocam.
Iyide iki durumda sakincali, eninde sonunda yersin balatayi .. donmemesi lazim .. orta yol yoksa bi sakatlik vardir ..döner be hocam.!!! Bazı debriyajların orta yolu bulunamıyor biliyormusunuz? Ya tam ayırmıyor teker dönüyor ya tam ayırır bu sefer bıraktığında tam vitese girmez. Ama bu durumda üzerinde durulan kanı debriyaj üzerinde daha çok gidildiğinden tam ayırmaması değil tam vitese geçirmesi tercihj edilmektedir. Tamirciler tarafından.
nasılsınız millet
Sabah sabah canımı sıktılar ya, geçtiğimiz Ağustos ayında bir trafik cezası yemiştim bundan birkaç gün sonra da ödemesini yaptım ama allahın belaları şimdi 15 gün süre vermiş borcunu öde diye. Faiz, hapis vsmal mısınız dedim, 15 dakika sonra yeniden arayın kontrolleri yapalım dediler. Neyseki dekont falan duruyor, her zaman söylerim ne bu ülke ne de bu ülkenin kurumları adam olur. şimdi uğraş dur, "gelmeniz gerekiyor beyfendi" demezlerse ben de bir şey bilmiyorum
Ettim, aynı. Neyse ki her evrak duruyor.
iyim bende evde pinekliyorumSaolasın abi sen nasılsın,2 3 gündür biraz cansısız biraz hareketlensek güzel olur arkadaşlar birşeyler paylaşın motorla alakalı alakasız ses verin![]()
cezayı bankadan mı yatırdın eğer öyleyse vergi dairesinde gözükmüyor hatta mtv de aynı şekilde o yüzden ben hep vergi dairesine yatırıryorum akşam üzeri 16.20de falan giderseniz boş oluyor yanlız geç kalmayın 16.30da vezneler kapanırSabah sabah canımı sıktılar ya, geçtiğimiz Ağustos ayında bir trafik cezası yemiştim bundan birkaç gün sonra da ödemesini yaptım ama allahın belaları şimdi 15 gün süre vermiş borcunu öde diye. Faiz, hapis vsmal mısınız dedim, 15 dakika sonra yeniden arayın kontrolleri yapalım dediler. Neyseki dekont falan duruyor, her zaman söylerim ne bu ülke ne de bu ülkenin kurumları adam olur. şimdi uğraş dur, "gelmeniz gerekiyor beyfendi" demezlerse ben de bir şey bilmiyorum
Tvs Apache için ORJİNAL BOYUTLARINDA lastik bulabilen var mı arkadaşlar?
90x90x17 (ön)
100x80x18 (arka)
Hayır, piyasada bu lastik ebatlarında kaliteli lastik yokta, ondan soruyorum.. Çok büyük sıkıntı!