TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hocam, Mayıs olunca havalardır vs şartlar sıkıntısız olacak, uzun yol hayallerim var, onlara başlarım ufak ufak. bakalım artık :)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Bahar GElmiş Neyimeeee , Anam ,Anam Garibeemm .. Kan damlar yüreğimee , Anam Anam garibeeem .. !

Rolantide teker dönmez hocam.

döner be hocam.!!! Bazı debriyajların orta yolu bulunamıyor biliyormusunuz? Ya tam ayırmıyor teker dönüyor ya tam ayırır bu sefer bıraktığında tam vitese girmez. Ama bu durumda üzerinde durulan kanı debriyaj üzerinde daha çok gidildiğinden tam ayırmaması değil tam vitese geçirmesi tercihj edilmektedir. Tamirciler tarafından.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
döner be hocam.!!! Bazı debriyajların orta yolu bulunamıyor biliyormusunuz? Ya tam ayırmıyor teker dönüyor ya tam ayırır bu sefer bıraktığında tam vitese girmez. Ama bu durumda üzerinde durulan kanı debriyaj üzerinde daha çok gidildiğinden tam ayırmaması değil tam vitese geçirmesi tercihj edilmektedir. Tamirciler tarafından.
Iyide iki durumda sakincali, eninde sonunda yersin balatayi .. donmemesi lazim .. orta yol yoksa bi sakatlik vardir ..

beyler habere bakın ne diyor herifler yaptıkları zamla bile kar edemiyorlarmış kulak arkasına sıra geldi artık:pr:
http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/trafik-sigortasina-buyuk-zam-geliyor/83448

Sabah sabah canımı sıktılar ya, geçtiğimiz Ağustos ayında bir trafik cezası yemiştim bundan birkaç gün sonra da ödemesini yaptım ama allahın belaları şimdi 15 gün süre vermiş borcunu öde diye. Faiz, hapis vs :) mal mısınız dedim, 15 dakika sonra yeniden arayın kontrolleri yapalım dediler. Neyseki dekont falan duruyor, her zaman söylerim ne bu ülke ne de bu ülkenin kurumları adam olur. şimdi uğraş dur, "gelmeniz gerekiyor beyfendi" demezlerse ben de bir şey bilmiyorum

sbr

Sabah sabah canımı sıktılar ya, geçtiğimiz Ağustos ayında bir trafik cezası yemiştim bundan birkaç gün sonra da ödemesini yaptım ama allahın belaları şimdi 15 gün süre vermiş borcunu öde diye. Faiz, hapis vs :) mal mısınız dedim, 15 dakika sonra yeniden arayın kontrolleri yapalım dediler. Neyseki dekont falan duruyor, her zaman söylerim ne bu ülke ne de bu ülkenin kurumları adam olur. şimdi uğraş dur, "gelmeniz gerekiyor beyfendi" demezlerse ben de bir şey bilmiyorum

belki sana ulaşmayan farklı bir cezadır kontrol ettinmi?

arkadaslar oncelikle her kese merabalar ben apachime arka dişli ariyorum 40 veya 41 olabilir nerden bulabilirim acaba bide ybr veya cbf oluyo mu bilen var mi

Tvs Apache için ORJİNAL BOYUTLARINDA lastik bulabilen var mı arkadaşlar?

90x90x17 (ön)

100x80x18 (arka)

Hayır, piyasada bu lastik ebatlarında kaliteli lastik yokta, ondan soruyorum.. Çok büyük sıkıntı!

Saolasın abi sen nasılsın,2 3 gündür biraz cansısız biraz hareketlensek güzel olur arkadaşlar birşeyler paylaşın motorla alakalı alakasız ses verin :)
iyim bende evde pinekliyorum :)

cezayı bankadan mı yatırdın eğer öyleyse vergi dairesinde gözükmüyor hatta mtv de aynı şekilde o yüzden ben hep vergi dairesine yatırıryorum akşam üzeri 16.20de falan giderseniz boş oluyor yanlız geç kalmayın 16.30da vezneler kapanır:)

Tvs Apache için ORJİNAL BOYUTLARINDA lastik bulabilen var mı arkadaşlar?

90x90x17 (ön)

100x80x18 (arka)

Hayır, piyasada bu lastik ebatlarında kaliteli lastik yokta, ondan soruyorum.. Çok büyük sıkıntı!

ircte var orta kalite

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar