TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

fazer sana 2numara büyük gelir hacı. öyle bi hata yapıyım deme seviyoz seni aramızda kalmaya devam et ne işin var öbür tarafta bu yaşta:) bak ramço bile tırsıyo sürmeye örtüsünü bile kaldırmıyo garajda yatıyo ceylan:queen:

haklısın hacı önce 250 lik le başlayalım dimi
bende seni seviyom kanka :rendeer:

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Adam doğru diyor :D Sen daha bana tehlikeli sürüyo diyon :p

Ne demiş ünlü bi Şair ..

Olmadı , ağzını yüzünü kırar , evine molotof atar , mutluluklar dileriz ..!

fazer sana 2numara büyük gelir hacı. öyle bi hata yapıyım deme seviyoz seni aramızda kalmaya devam et ne işin var öbür tarafta bu yaşta:) bak ramço bile tırsıyo sürmeye örtüsünü bile kaldırmıyo garajda yatıyo ceylan:queen:

he valla marşına bile basmıyorum... ybr nin canı çıkıyor altımda... fazer gibi gidecek diye basıyorum gaza...

sbr

selo satma niye satıyosun ya, bi şikayet mi var :silent: satacaksanda aldığın çin scooterıda sat..yoksa bir bakarsın elindeki bütün parayı scooterın tamirine yatırmışsın

Selamlar dostlar aranıza yenı katıldım istanbulda kuyumcu imalatında calısıyorum bı kac sorum olacak bu apache hakkında yakıtı ıvmelenmesı vs nasıl muhtelıf motorlar arasında kaldım malum tavsıyelerınız cok degerlı ve onemlı

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------

Şuan kullandıgım 2011 mr 150 17.000 de takasa yapabılırım dıleyen olursa

sbr

Selamlar dostlar aranıza yenı katıldım istanbulda kuyumcu imalatında calısıyorum bı kac sorum olacak bu apache hakkında yakıtı ıvmelenmesı vs nasıl muhtelıf motorlar arasında kaldım malum tavsıyelerınız cok degerlı ve onemlı

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------

Şuan kullandıgım 2011 mr 150 17.000 de takasa yapabılırım dıleyen olursa

arkadaşım yanlış anlama ama bu topicte kimse apacheden inip mr ye binmez.. 11- 12 kuruş yakar, performansı muadillerinden çok daha iyi.. kullanmadan karar verme.

150 cc nin kralıdır kendileri. apacheye binen başka 150 cc motora binmez. yeterli olmuştur sanırım..

Mr 150 de balansor oldugundan vıbrasyon yok acaba tvs aldıgımda tıtresım ne sevıyede pısman olurmuyum korkum bu tıpı harıka ama tvs'nın

Mr 150 de balansor oldugundan vıbrasyon yok acaba tvs aldıgımda tıtresım ne sevıyede pısman olurmuyum korkum bu tıpı harıka ama tvs'nın
vibrasyon var ama sıfır alırsan rodajdan sonra baya azalıyor dikkat ettimde darbesiz yada darbeli maktap kullandıysan onda daha çok vibrasyon var korkulacak gibi değil kontak kapamadan 400 km yol yaptım hiç yormadı beni

sbr

apachedeki titreşimi darbeli matkaplamı kıyaslıyorsun:queen::queen::queen:

vibrasyon var ama sıfır alırsan rodajdan sonra baya azalıyor dikkat ettimde darbesiz yada darbeli maktap kullandıysan onda daha çok vibrasyon var korkulacak gibi değil kontak kapamadan 400 km yol yaptım hiç yormadı beni

Matkap örnegi güzeldi :-D şu motorumu bi satayım bi tvs alıcam inşaallah teşekkurler ilginize

atilla abinin motor çiçek gibi selo. 12 model 3600km lerde falan. lastikler falanda değişmiş mis mis. hem sahibi kıl bi adam hiç hor kullanmaz. yatması kalkmasıda yok.alan dua eder ben kefilim motora

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar