satarız ..................hacı fazer düşünüyoum aslında ama okadar da para yok :cherry:
sen şimdi çok istersin :cherry:
fazer sana 2numara büyük gelir hacı. öyle bi hata yapıyım deme seviyoz seni aramızda kalmaya devam et ne işin var öbür tarafta bu yaştabak ramço bile tırsıyo sürmeye örtüsünü bile kaldırmıyo garajda yatıyo ceylan:queen:
kanka yaw ne dicem benim motora talip çıktı 3500 + çin malı scoter veriyor
Selamlar dostlar aranıza yenı katıldım istanbulda kuyumcu imalatında calısıyorum bı kac sorum olacak bu apache hakkında yakıtı ıvmelenmesı vs nasıl muhtelıf motorlar arasında kaldım malum tavsıyelerınız cok degerlı ve onemlı
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------
Şuan kullandıgım 2011 mr 150 17.000 de takasa yapabılırım dıleyen olursa
vibrasyon var ama sıfır alırsan rodajdan sonra baya azalıyor dikkat ettimde darbesiz yada darbeli maktap kullandıysan onda daha çok vibrasyon var korkulacak gibi değil kontak kapamadan 400 km yol yaptım hiç yormadı beniMr 150 de balansor oldugundan vıbrasyon yok acaba tvs aldıgımda tıtresım ne sevıyede pısman olurmuyum korkum bu tıpı harıka ama tvs'nın
vibrasyon var ama sıfır alırsan rodajdan sonra baya azalıyor dikkat ettimde darbesiz yada darbeli maktap kullandıysan onda daha çok vibrasyon var korkulacak gibi değil kontak kapamadan 400 km yol yaptım hiç yormadı beni
sen vermiyosan benim motoru verelim selo..uyarmı.