TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gelen ses ekzantrik sesi bende de var ama yapılamıyor servıse göturdum garantiden degıstı 1 saat sonra ses daha sıddetlı basladı servıse tekrar goturdum yıne degıstırdıler bir saat sonra tekrar basladı bende bugun isotları aradım durumu anlatdım bakalım ne olacak yapılamazsa ben tuketıcı mahkemesıne kadar gıdıcem ses benı motordan sogutdu valla oyle boyle degıl ses zaman gectıkce dahada artıyor motor bılogunun ıcınde bır makına daha var gıbı

sbr

Niye Senin motorDada mı var :D Senin var dediğin sesten bahsediosan onda bişey yok hacı .. bu daha farklı bişeydir kesin .. Yine sübap sesidirde Senin motordaki kafayı bloğa yaslayınca duyduğun ses gibi değil :D

valla takmıyorum artık sesi:cherry: yardırmaya devam:queen:

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Alooo Ahali ..! Öldünüzmü Naptınız Ne bu hal ..! 2 muhabbet Edelim diyoz topiğe giriyoz peheeyy ..

Bugün antalyada can motor a götürdüm ve krank milinde dağılma oldunu söledi içine bakmadan nasıl anlıyorsa :–)) para talep etti kabul etmedim yetkili servissin ucretsiz yapılması gerek dedim. Krank milinde sorun var kanımca umarmış halledlebilir bir sorundur. Moralim çok bozuldu hiç hızda yapmam anlamış değilim.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
yagdandır sorun baska turlu krankı dagıtman ımkansız

Bugün antalyada can motor a götürdüm ve krank milinde dağılma oldunu söledi içine bakmadan nasıl anlıyorsa :–)) para talep etti kabul etmedim yetkili servissin ucretsiz yapılması gerek dedim. Krank milinde sorun var kanımca umarmış halledlebilir bir sorundur. Moralim çok bozuldu hiç hızda yapmam anlamış değilim.

ne kadar para talep ettiler.

Motor yagı bakımdan once 20/50 castrol dü . Bakımdan sonra iphone 10/40 aldım. Umarım para talebinde bulunmazlar tukoder e giderim öle bişide. Yarın aricam bakalım ne varmış görcez.

arkadaşlar selamlar hepinize. böyle bir şey çıkarmışlar. Sizce nasıl? yalnız araştırmalarıma göre yağ sudan daha fazla ısındığından 130 150 dereceleri bulmaktaymış ısısı. Bundan dolayı bu alet ne akadar işe yarar bilmiyorum. şöyle göstergesi 200 kadar olsaydı da alıp taksaydım ne güzel olurdu dimi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...reli-isi-olcer-ust-yag-tapasi-102597242/detay
bayadır foruma girememiştim uzun uğraşlar sonucunda yeni evimize taşındık linkteki ürün yerine aşağıda işlem daha mantıklı aslında ama vakit bulupta yapamadım bir türlü
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/28421-yag-harareti-gostergesi-montaji.html

evet ama bunun sebebi havalardan kaynaklanıyor havalar yağışlı kimse motor kullanmıyor e tabi kullanulmayan motorda arıza yapmıyor:)
sen yazın görseydin birgün uğramıyordum üç dört sayfa geçiyordu hepsini okuyana kadar birsürü zaman:)
eski tad yok tabi
neyse yapacak bişey yok yazın gelmesini beklicez:thumleft:

sbr

evet ama bunun sebebi havalardan kaynaklanıyor havalar yağışlı kimse motor kullanmıyor e tabi kullanulmayan motorda arıza yapmıyor:)
sen yazın görseydin birgün uğramıyordum üç dört sayfa geçiyordu hepsini okuyana kadar birsürü zaman:)
eski tad yok tabi

kim motor kullanmıyor arkadaş, donuma kadar ıslanıyorum hergün:queen:

yaww sabahleyin işe giderken görüyoum ist. millet caddesinde hepte fındıkzade civarı denk geliyor sarı renk çok tatlı bi egzoz sesi vardı motorun sahibi aramızdan biri mi acaba ?

sbr

eski tad yok tabi

tanıştım ben o arkadaşla sürat motorda.. depo kılıfı far koruması falan olan bir apache den bahsediyosun değilmi?? yanlış hatırlamıyorsam 400 liraya taktırmış

kim motor kullanmıyor arkadaş, donuma kadar ıslanıyorum hergün:queen:

Herkese Merhabalar,
Kış geliyor malum acemi motorcu olarak en az 3 ay motorumu kış uykusuna yatırmayı planlıyorum.
3 ay boyunca kullanılmayacak bir motor için yapılması gerekenler hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar