TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aynen arkadaşım tam virajda denk geldi :) arkanda 2 cb125 vardı beyaz plakanızada bakamadım şaşırdım bi anda Gemlik'te sarı görünce :) 1 sarı 1 siyah 1 kırmızı var henüz :) maşallah iyi gezmişsiniz fotoğraflarıda bekliyoruz :)

Ayrıca bizim arkadaşlarda kurşunluda gezideydiler görmüşler sizi bi mavi ybr atlıyomuş az daha önünüze ben diye :)

o önüne atlıcak olan arkadaşta bendim aaa bizimki gelmiş dedim gazı açtım cb'leri görünce kaldım direk :)) bizde bursa mt olarak mangallık bişeyler almıştık sizin geçtiğinizin yerin hemen sağında bir iskele var oraya giriş yapıyoduk:) hepimiz kulağını çınlattık daha dogrusu :) iyi gezmişsiniz tebrik ederim :)

motorun egzandirikten gelen ses ıcın servıse goturdum garantıden degıstı ama aldıkdan bır saat sonra bu ses tekrar basladı egzantırık yenı oldugu ıcın mı bu ses devam edıyor yoksa bır enayılıkmı var bu ısde bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı

günaydın arkadaşlar nasılsınız..elimde 4 adet sinyal 2 adet arka basamak var... 4 adet de orjinal yan sanayi yağ filitresi.. sata bilirim...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
orda ikinci resme baktığında depoda sağlam bi darbe var.bide 2011 model motor 28000 km çok yapmış bence.yıpranmış bir motor gibi göründü bana.o resmin çekildiği yer de ümraniye yaşar motor
Koruma demirinde falan da aşınma var düşmüş belli ama depodaki göçüğü siz söyleyince fark ettim.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

eyvallah atilla kardeşim sağol ;) biraz titiz tabiri caiz ise kıl bi adamımdır motor konusunda :) kimseye vermem,yağmurda çamurda binmem vs..üzerindeki lastikler ıslak zeminde berbat..biraz su olsun yolda drift yapıyor :) zaten söylediğim gibi yağışlı ise branda altında yatar :))

TVS Apache RTR 150 ye karar verdim bende her yönüyle cazip gelmeye başladı artık bana bu motor

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------

TVS Apache RTR 150 almaya karar verdim bende güzel makina

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ilmis-sifir-gibi...3600km-de-101817948/detay/

benim motor hem km hem kozmetik olarak o motordan daha iyi.2012 yeni sahibini bekliyor. 250 cc alacağım için satılık. sym wolf ile suzuki inazuma arasında kaldım. sizce hangisini almak daha mantıklı.

Atilla abi Şunu satarsam senin motoru ben alacam dur hele :D aklımdasın :D Bide Sym wolfu bi bırak ya .. Senın gibi adama olmaz o motor .. SEnin motorun inazuma .. Sorma bile artık Sym mi suzuki mi diye ..

Atilla abi Şunu satarsam senin motoru ben alacam dur hele :D aklımdasın :D Bide Sym wolfu bi bırak ya .. Senın gibi adama olmaz o motor .. SEnin motorun inazuma .. Sorma bile artık Sym mi suzuki mi diye ..

tamam sormuyorum... motorda öncelik senin. sana kısmet olursa bazı extralarım olur...öğrenci adamsın. bu arada bidaha yanlız içme. abi tavsiyesi.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
tamam sormuyorum... motorda öncelik senin. sana kısmet olursa bazı extralarım olur...öğrenci adamsın. bu arada bidaha yanlız içme. abi tavsiyesi.

Eyw abim senin canın sağoLsun :) Dua ette Satayımda kavuşayım apacheye tekrar :) Napam abı kımsemız yok gurbette takıldım oyLe ıste :) İnazuma Forever .. Az kaldı sabır bıraz dha :)

iyi akşamlar arkadaşlar. izmirde bagaj demiri nereden alabilirim şengül motorda 100 tl diyorlar biraz pahalı değilmi. yada izmirde olupta elinde olan satmak isteyen olursa alabilirim hayırlı akşamlar.

iyi akşamlar arkadaşlar. izmirde bagaj demiri nereden alabilirim şengül motorda 100 tl diyorlar biraz pahalı değilmi. yada izmirde olupta elinde olan satmak isteyen olursa alabilirim hayırlı akşamlar.

Ben geçen ay aldım 75 TL . Antalya yetimoglu motordan almıştım.

Arkadaşlar bu arada benim motorda bir sorun var kanımca motor kısmından farklı sesler geliyor nasıl desem bilmiyorumki Bu motor 9900Km de subap ayarı hiç yapılmadı mesela . Motorun içinde sanki bilye varda etrafa çarpıyor gibi fakat hızlanınca ses kalmıyor (70Km ve üstünde ) yavaşlayınca tekrar ses başlıyor . Bunu yetkili bayiye götürsem baksalar acaba bir ücret talep edilirmi veya değişeni gerekcek parça var ise garanti karşılarmı ? Mayıs 2012 de alınmı motor . Teşekkürler.

sbr

Ben geçen ay aldım 75 TL . Antalya yetimoglu motordan almıştım.

Arkadaşlar bu arada benim motorda bir sorun var kanımca motor kısmından farklı sesler geliyor nasıl desem bilmiyorumki Bu motor 9900Km de subap ayarı hiç yapılmadı mesela . Motorun içinde sanki bilye varda etrafa çarpıyor gibi fakat hızlanınca ses kalmıyor (70Km ve üstünde ) yavaşlayınca tekrar ses başlıyor . Bunu yetkili bayiye götürsem baksalar acaba bir ücret talep edilirmi veya değişeni gerekcek parça var ise garanti karşılarmı ? Mayıs 2012 de alınmı motor . Teşekkürler.

büyük ihtimalle subap sesidir. ne yaparsan yap kesilmiyor..takma kafana:cat:

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
büyük ihtimalle subap sesidir. ne yaparsan yap kesilmiyor..takma kafana:cat:

Niye Senin motorDada mı var :D Senin var dediğin sesten bahsediosan onda bişey yok hacı .. bu daha farklı bişeydir kesin .. Yine sübap sesidirde Senin motordaki kafayı bloğa yaslayınca duyduğun ses gibi değil :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar