asıl yapıcaz peki abi yerin iki kat aşağısında duruyor nasıl olmuş anlamdım helecoil diye bişey varmış vidalar için falan onlardan mı alsamÖYLE kullanmamalısın...
asıl yapıcaz peki abi yerin iki kat aşağısında duruyor nasıl olmuş anlamdım helecoil diye bişey varmış vidalar için falan onlardan mı alsamÖYLE kullanmamalısın...
asıl yapıcaz peki abi yerin iki kat aşağısında duruyor nasıl olmuş anlamdım helecoil diye bişey varmış vidalar için falan onlardan mı alsam
elektirikler kesik olduğundan tam bakamadım ama şaseye kaynaklı gibi nasıl olmuş anlamadım kırılmışta olabilir topuzlu somun yok çünküçeşitli yöntemler var... yüzük çakma, kesip yenisini takmak gibi..
Kazanması yıllar süren, kırılması saniyeler alan ve dağıldıktan sonra tekrar toparlaması için ömür gereken şeye; Güven denir."
elektirikler kesik olduğundan tam bakamadım ama şaseye kaynaklı gibi nasıl olmuş anlamadım kırılmışta olabilir topuzlu somun yok çünkü
yav bıktım bu vidalardan geçen cıvata kırıldı şimdide dişi gitmişyüzde doksan gevşek kalmıştır...
yav bıktım bu vidalardan geçen cıvata kırıldı şimdide dişi gitmiş
ala ala bende mi cenabetlik var 1000 kişi baktı 5 tane mesaj geldi:queen:İlana sabah 3 mesaj gelmiş hepside yüksek cc motorlar takas istiyo .. Sanki bnm üste verecek param varmış gibiDaha lastık değişemiom anasını satım
neyse eğlenceli olacağa benzıyo dur bakam dha 30 kişi görmüş ..
ala ala bende mi cenabetlik var 1000 kişi baktı 5 tane mesaj geldi:queen:
banada öyle geliyor:queen:var galiba...:cherry:
banada öyle geliyor:queen:
bizim hocalar yapmıyor galiba papaza gidip vaftiz banyosu mu aldırsam kendime:queen:ZUHAHAHAHAHAH
bizim hocalar yapmıyor galiba papaza gidip vaftiz banyosu mu aldırsam kendime:queen: