TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

asıl yapıcaz peki abi yerin iki kat aşağısında duruyor nasıl olmuş anlamdım helecoil diye bişey varmış vidalar için falan onlardan mı alsam

çeşitli yöntemler var... yüzük çakma, kesip yenisini takmak gibi..

“Kazanması yıllar süren, kırılması saniyeler alan ve dağıldıktan sonra tekrar toparlaması için ömür gereken şeye; Güven denir."

çeşitli yöntemler var... yüzük çakma, kesip yenisini takmak gibi..

“Kazanması yıllar süren, kırılması saniyeler alan ve dağıldıktan sonra tekrar toparlaması için ömür gereken şeye; Güven denir."
elektirikler kesik olduğundan tam bakamadım ama şaseye kaynaklı gibi nasıl olmuş anlamadım kırılmışta olabilir topuzlu somun yok çünkü

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
İlana sabah 3 mesaj gelmiş hepside yüksek cc motorlar takas istiyo .. Sanki bnm üste verecek param varmış gibi :D Daha lastık değişemiom anasını satım :D neyse eğlenceli olacağa benzıyo dur bakam dha 30 kişi görmüş ..

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Hava iyice bozdu şuan için yağmur olmasada .. İnş yarın Öğlene kdr yağmaz .. :/

İlana sabah 3 mesaj gelmiş hepside yüksek cc motorlar takas istiyo .. Sanki bnm üste verecek param varmış gibi :D Daha lastık değişemiom anasını satım :D neyse eğlenceli olacağa benzıyo dur bakam dha 30 kişi görmüş ..
ala ala bende mi cenabetlik var 1000 kişi baktı 5 tane mesaj geldi:queen:

Benim ilana 250 kişi baktı. 2 favori yapılmış 1 tane cbr 954 takası teklifi geldi arayan yok 3. Günde bakalım... illa alıcı çıkacaktır mal ortada

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Yağmurda başLadı hayırlı ugurlu oLsun .. Ne güzel dolaşcaktım sahilde giyindim ettim Bi baktım yağmur .. geri girdim yurda :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar