Beni alcakmisiz simdi 546 597 6160
senin ev nerede. adresi ver kime uyuyor ona göre bakarız...
Beni alcakmisiz simdi 546 597 6160
satmakta acele etme zate yılbaşına kadar vergisini sigortasını ödedik. bu saatten sonra 2012 model motorda alınmaz. el mahkum 2013ü bekleyeceğiz. inazuma çok kalite motora benziyor.belki çok kaçmıyor çokta görselliği yok ama tam keyif motoru. ben inazuma alırsam beş sene binerim diye düşünüyorum. iri yapılı bir motor. bizim altımızda kaybolmaz. çok sert ve performanslı bi motoruda yok. rahat oturuş, titreşimsiz sürüş ve kalite arıyorsan inazuma alınır.Ben varım abi
55w ampul olmuyor aslında oluyorda uyumlu değil.sinyalleri yaktığında far ampülüde sinyal gibi yanıp sönüyor gücü gidiyor.35w tak mutlakabizim motorlara 55w ampul taksak ne olur bir sorun çıkarır mı
beyler pazar günü ist kuuvvetli yağışlı olarak gösteriyor
tuzla tren istasyonu adres budur :king::cherry:
tuzla tren istasyonu adres budur :king::cherry:
35watt var zatende karşıdan araba gelince hiç bişey göstermiyor nese fiyatı iyice düştüm zaten satılsa şu motor iyice soğudum55w ampul olmuyor aslında oluyorda uyumlu değil.sinyalleri yaktığında far ampülüde sinyal gibi yanıp sönüyor gücü gidiyor.35w tak mutlaka
Bu paraya ciddi ciddi vercekmisin hacı..Valla bana kalırsa çok büyük hata yapiyorsun bu paraya bu kadar ihtiyacın varmı yoksa bekle yazın satarsın..ben bile ybr 125 i şu an satamıyorum bence senin hiç acele etmemen lazım..Mart nisan ayı gibi ancak satılır bizim motorlar ozamana kadar bekle derim..çok zarar edersin 4 bindeki motor en basitinden 1000 gayme zarar ..35watt var zatende karşıdan araba gelince hiç bişey göstermiyor nese fiyatı iyice düştüm zaten satılsa şu motor iyice soğudum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...li-kazasiz-tvs-apache-rtr-150-98860232/detay/
valla malı mayıs aynın başında satılığa koydum hala satılmadı benzin döküp yakıcam en sonunda bu parayada alan olmazsa aldığım güne lanet ediyorumBu paraya ciddi ciddi vercekmisin hacı..Valla bana kalırsa çok büyük hata yapiyorsun bu paraya bu kadar ihtiyacın varmı yoksa bekle yazın satarsın..ben bile ybr 125 i şu an satamıyorum bence senin hiç acele etmemen lazım..Mart nisan ayı gibi ancak satılır bizim motorlar ozamana kadar bekle derim..çok zarar edersin 4 bindeki motor en basitinden 1000 gayme zarar ..
suç senin gene sabırlı olcaksın..Bu motoru alırken ikinci eli zayıf dediler bile bile aldın şimdi motora kızmaya hakkın yok..Ybr leri tokatlarken iyiydi :queen:Bekle hacı ben BİLE bekliyorum ybr 125 :cherry:valla malı mayıs aynın başında satılığa koydum hala satılmadı benzin döküp yakıcam en sonunda bu parayada alan olmazsa aldığım güne lanet ediyorum
satıcı adam öyle demedi bu motor seni 2 yıl idare eder zaten ikinci el servis ve parça sıkıntısı yok dedi bizde aldık bir tek altın elbiseli adamda izledim ve aldım paramda o zaman buna yetiyordusuç senin gene sabırlı olcaksın..Bu motoru alırken ikinci eli zayıf dediler bile bile aldın şimdi motora kızmaya hakkın yok..Ybr leri tokatlarken iyiydi :queen:Bekle hacı ben BİLE bekliyorum ybr 125 :cherry:
satıcı adam öyle demedi bu motor seni 2 yıl idare eder zaten ikinci el servis ve parça sıkıntısı yok dedi bizde aldık bir tek altın elbiseli adamda izledim ve aldım paramda o zaman buna yetiyordu
Sen kaç paraya aldın bu motoru ilk sahibi değilmisin.. Hee birde bu motor seni niye 2 yıl idare etmiyor onu anlamadım şu an.. bi sorunu mu var o sübap sesine ona buna bakıyorsan onları boşver onlardan dolayı yolda kalmazsın sen binmene bak..satıcı adam öyle demedi bu motor seni 2 yıl idare eder zaten ikinci el servis ve parça sıkıntısı yok dedi bizde aldık bir tek altın elbiseli adamda izledim ve aldım paramda o zaman buna yetiyordu
Hacı Sinirliyken yorum yapma hem Sedat reis dogru soyluyor .. Dusunduklerımı yazmıs aynen .. Hem satılmaması bu motoru kotu yapmaz .. burası turkıye , marka satar.. SAbırlı ol ztn kar kış geldi sayılır tadımız kaçacak bundan sonra motorcular olarak ..
kasım ortası kesin diye mail attı genel müdürbı daha apache alırsam 3 olsun bıraz zor artık ınazuma yı beklıyorum
ben motor araken böyle bi motor denk gelmedi35watt var zatende karşıdan araba gelince hiç bişey göstermiyor nese fiyatı iyice düştüm zaten satılsa şu motor iyice soğudum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...li-kazasiz-tvs-apache-rtr-150-98860232/detay/
ilk sahibiyim sübap sesi vs umrumda değil de 600 lük bişey istiyordum ama artık yurt dışı ihtimali çıktı yada en kötü eldeki parayla birleştirip arabayı büyütücemSen kaç paraya aldın bu motoru ilk sahibi değilmisin.. Hee birde bu motor seni niye 2 yıl idare etmiyor onu anlamadım şu an.. bi sorunu mu var o sübap sesine ona buna bakıyorsan onları boşver onlardan dolayı yolda kalmazsın sen binmene bak..
3500e kadar inecektim mayıs ayından beri var ilan şimdi dahada düşürdüm fiyatıben motor araken böyle bi motor denk gelmedir:
yoksa 2 saat içinde gelirdim bursa ya
10 gün motor baktım ama en son düzce de buldum
sende bekle zarar etme yani.