TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
senin ev nerede. adresi ver kime uyuyor ona göre bakarız...

Evet .. Benım ıcın farketmez .. Alırım En yakın bensem ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

19 Ekim 2012
Cuma Güneşli 22° 17°
20 Ekim 2012
Cumartesi Parçalı Bulutlu 21° 18°
21 Ekim 2012
Pazar Hafif yağmurlu 22° 19°

Hava durumu böyle diyo Harbiden .. İnş yağmaz ..

satmakta acele etme zate yılbaşına kadar vergisini sigortasını ödedik. bu saatten sonra 2012 model motorda alınmaz. el mahkum 2013ü bekleyeceğiz. inazuma çok kalite motora benziyor.belki çok kaçmıyor çokta görselliği yok ama tam keyif motoru. ben inazuma alırsam beş sene binerim diye düşünüyorum. iri yapılı bir motor. bizim altımızda kaybolmaz. çok sert ve performanslı bi motoruda yok. rahat oturuş, titreşimsiz sürüş ve kalite arıyorsan inazuma alınır.

35watt var zatende karşıdan araba gelince hiç bişey göstermiyor nese fiyatı iyice düştüm zaten satılsa şu motor iyice soğudum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...li-kazasiz-tvs-apache-rtr-150-98860232/detay/
Bu paraya ciddi ciddi vercekmisin hacı..Valla bana kalırsa çok büyük hata yapiyorsun bu paraya bu kadar ihtiyacın varmı yoksa bekle yazın satarsın..ben bile ybr 125 i şu an satamıyorum bence senin hiç acele etmemen lazım..Mart nisan ayı gibi ancak satılır bizim motorlar ozamana kadar bekle derim..çok zarar edersin 4 bindeki motor en basitinden 1000 gayme zarar ..

Bu paraya ciddi ciddi vercekmisin hacı..Valla bana kalırsa çok büyük hata yapiyorsun bu paraya bu kadar ihtiyacın varmı yoksa bekle yazın satarsın..ben bile ybr 125 i şu an satamıyorum bence senin hiç acele etmemen lazım..Mart nisan ayı gibi ancak satılır bizim motorlar ozamana kadar bekle derim..çok zarar edersin 4 bindeki motor en basitinden 1000 gayme zarar ..
valla malı mayıs aynın başında satılığa koydum hala satılmadı benzin döküp yakıcam en sonunda bu parayada alan olmazsa aldığım güne lanet ediyorum

valla malı mayıs aynın başında satılığa koydum hala satılmadı benzin döküp yakıcam en sonunda bu parayada alan olmazsa aldığım güne lanet ediyorum
suç senin gene sabırlı olcaksın..Bu motoru alırken ikinci eli zayıf dediler bile bile aldın şimdi motora kızmaya hakkın yok..Ybr leri tokatlarken iyiydi :queen:Bekle hacı ben BİLE bekliyorum ybr 125 :cherry:

suç senin gene sabırlı olcaksın..Bu motoru alırken ikinci eli zayıf dediler bile bile aldın şimdi motora kızmaya hakkın yok..Ybr leri tokatlarken iyiydi :queen:Bekle hacı ben BİLE bekliyorum ybr 125 :cherry:
satıcı adam öyle demedi bu motor seni 2 yıl idare eder zaten ikinci el servis ve parça sıkıntısı yok dedi bizde aldık bir tek altın elbiseli adamda izledim ve aldım paramda o zaman buna yetiyordu

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
satıcı adam öyle demedi bu motor seni 2 yıl idare eder zaten ikinci el servis ve parça sıkıntısı yok dedi bizde aldık bir tek altın elbiseli adamda izledim ve aldım paramda o zaman buna yetiyordu

Hacı Sinirliyken yorum yapma hem Sedat reis dogru soyluyor .. Dusunduklerımı yazmıs aynen .. Hem satılmaması bu motoru kotu yapmaz .. burası turkıye , marka satar :) .. SAbırlı ol ztn kar kış geldi sayılır tadımız kaçacak bundan sonra motorcular olarak ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------

Erol aBi bana 35 Km görünüyon baktmda mapsten :D Senin oralar Baya baya karadeniz bölgesi gibi .D istanbul die de geçio ama :p

Sen kaç paraya aldın bu motoru ilk sahibi değilmisin.. Hee birde bu motor seni niye 2 yıl idare etmiyor onu anlamadım şu an.. bi sorunu mu var o sübap sesine ona buna bakıyorsan onları boşver onlardan dolayı yolda kalmazsın sen binmene bak..

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
bı daha apache alırsam 3 olsun bıraz zor artık ınazuma yı beklıyorum

Hacı Sinirliyken yorum yapma hem Sedat reis dogru soyluyor .. Dusunduklerımı yazmıs aynen .. Hem satılmaması bu motoru kotu yapmaz .. burası turkıye , marka satar :) .. SAbırlı ol ztn kar kış geldi sayılır tadımız kaçacak bundan sonra motorcular olarak ..

satmam şart yurt dışı ihtimalide var hacı

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

bı daha apache alırsam 3 olsun bıraz zor artık ınazuma yı beklıyorum
kasım ortası kesin diye mail attı genel müdür

F54

Sen kaç paraya aldın bu motoru ilk sahibi değilmisin.. Hee birde bu motor seni niye 2 yıl idare etmiyor onu anlamadım şu an.. bi sorunu mu var o sübap sesine ona buna bakıyorsan onları boşver onlardan dolayı yolda kalmazsın sen binmene bak..
ilk sahibiyim sübap sesi vs umrumda değil de 600 lük bişey istiyordum ama artık yurt dışı ihtimali çıktı yada en kötü eldeki parayla birleştirip arabayı büyütücem

ben motor araken böyle bi motor denk gelmedi :pr:
yoksa 2 saat içinde gelirdim bursa ya:)
10 gün motor baktım ama en son düzce de buldum
sende bekle zarar etme yani.
3500e kadar inecektim mayıs ayından beri var ilan şimdi dahada düşürdüm fiyatı:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar