TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Hizimi alamayip tuzla tarafina gidiodum vazgectm karşiya gectim yenibosnadaym biladerle takilcazda .. Kopruden itibaren polis teyakkuzdaydi .. Her taraf polis avrupa yakasinda .. Onemli biseymi varki acaba ..

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
gelseydın janım tuzlaya bı kofte yerdık donerdın yanii enes

bu arada gezıdekı dalga gectıgımız cbf çi motoru satıp tekırdaga yerleşmiş

cbf ı kameraya almadık ya ben hala oradayım anasayfaya koyucaktık onu kedi fare oyunu hesabı

cbf ı kameraya almadık ya ben hala oradayım anasayfaya koyucaktık onu kedi fare oyunu hesabı

içmelerde süper bir köfteci var

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------

içmelerde fena bir köfteci var...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------

çok fena köfteci biliyorum içmeler köprüsünde... mete hnadro ile gitmiştik..

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Onceden konussak gelirdim ne bileym isin gucun olr fln :) bu arada bizim motorlarin ps degerleri neydi on arka teker acil cevap :)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
on 30 arka 32 ben oyle yapıyorum deger felan bılmem baska

arka maşada yazıyor tek ve artçılı kullanım koşulları
tek kişi ile 25-28
artçı ile 25-32

manyağın teki 36binden düyaya atlıyor arap yğ hesabı var bu amerikalılarda da:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------

anlamıyorum bu insanları geçen haftalarda br ybrdi sanırım yalova yolunda yardırmış beni geçti birde orta parmak yaptı attım 5 e gazı topukladım geçtim gittim yanından yalova girişinde bekledim 10 dk tam yanımdam geçiyor iki elimde bende ona orta parmak yaptım yakmıştır herhalde motoru:queen:

bana öyle biri yapsa bende kızıp kovalarım yanından yakın geçip parmağı saplar geçerim.küçükken ne diyolardı ona pandikmi:queen:

yalaova girişinde bekledim zaten oraya geleceği belliydi plakadan aynısını misliyle iade ettim zaten şu motor 130la sabit gitse iyi araba kovalanır:)

yalaova girişinde bekledim zaten oraya geleceği belliydi plakadan aynısını misliyle iade ettim zaten şu motor 130la sabit gitse iyi araba kovalanır:)
Cahille cahil olmasaydın keşke..Sen örnek ol aga dersini ver yoluna devam et çirkin çirkin el hareketlerine gerek yok:p okumak cehaleti alır.eşşeklik baki kalır :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kawazaki-er-5-2005-model-21000-km-102343737/detay/
yorum almak istiyorum :p

Cahille cahil olmasaydın keşke..Sen örnek ol aga dersini ver yoluna devam et çirkin çirkin el hareketlerine gerek yok:p okumak cehaleti alır.eşşeklik baki kalır :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kawazaki-er-5-2005-model-21000-km-102343737/detay/

yavrum benim sen eski motorcusun bu motorun kilometresine inandın mı?
ben kıçı kırık ybr ile 1 yılda 20,000 yaptım.. bu millette enayi sanıyo galiba bizi... 7 yaşını bitirmiş 21,000 de ha... selamlar olsun o motorcuya.. eğer doğruysa daha motor sürmem:pr:

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Bastm petrolde on 30 arka 32 .. Biraz inik gibiydi smdi iyi .. Yenice geldm uskudara .. Yenibosnadan bogazici koprusune kdr makaslayarak 100km ustu geldim superdi :D yanimdan 2 tane r6 gecti , durup adamlari izlemek istedm resmen yatiyolardi aralara vay be dedim :D

gecenin bir yarısı kimse yoktu ondan yaptım yoksa gündüz olsa sallamazdım
er5 bende düşündüm aslında ama cam şart yoksa apache ve ybrden çok rüzgar yerim bir arkaya ve yanlara çata tam gezi motoru olur

ben kıçı kırık ybr ile 1 yılda 20,000 yaptım.. bu millette enayi sanıyo galiba bizi... 7 yaşını bitirmiş 21,000 de ha... selamlar olsun o motorcuya.. eğer doğruysa daha motor sürmem:pr:
ben km ye bakıpta mı bu motorun linkini attım sanıyon aga:mrgreen: sahibindendeki ilanımı incelediysen orda km ile alakalı yazımı okursun ha okumadıysanhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-2011-ybr-125-esd-mavicik-satilik-100919369/detay/ aha link km önemli değil kanka ben onu 20 bindeymiş diye zaten buraya koymadım sadece resimlerini beğendim..
Ayrıca bu gün bi Er-5 selesine oturdum (kullanmadım) ybr ile aynı yav selesi oturunca dizlerim gene büküldü gidon biraz agir geldi tabi haliyle..Bunun fiyatıda diğerlerinden uygun görülmeğe değer..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

Bastm petrolde on 30 arka 32 .. Biraz inik gibiydi smdi iyi .. Yenice geldm uskudara .. Yenibosnadan bogazici koprusune kdr makaslayarak 100km ustu geldim superdi :D yanimdan 2 tane r6 gecti , durup adamlari izlemek istedm resmen yatiyolardi aralara vay be dedim :D
Aman hacı tehlikeli işler bunlar :mrgreen:

ya çok yakıyor millet binmiyor yada km çeklmiş motoru dinlemek lazım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...odel-orjinal-amerikan-versiyon-95780639/detay amerikan versiyonmuş 29 bin km yazmışta 29 mildedir aslında kadran bile mil bazlı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar