TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende var 4 -5 adet ama babam eyrini bilmez ki...
ne zaman a lazım selo bir ay daha idare etderse ben gelince sana veririm...

valla kanka yarına lazım yağ alıcam ya onuda değişmem lazım

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

tamam 4t miş yağ ok. alınır. ama tarihede bak.

nihat sende istiyon mu yağdan bak kalmaz sonra ha :cherry:

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Yağ filtresi banada lazim aslnda .. Degismedim gecen sefer .. Deneyin oyleyse su yaği tecrubenize laf yok biz acemiyiz daha :D

tamam kanka hatırladım orayı biliyorum peki ne diye isteyecem tvs yağ fitresimi yoksa hyosong uyuyormuş herhalde odaha ucuz diye duynuştum...

hyo diye al.. 3 ay önce 3.75 di..
ben 5 den satıyordum..gitti sermaye ama apache gençliğine feda olsun...

gençler bu motora castrol 10-40 dan başka yag koymayın,motorunuzu haşamat edersiniz,ucuz yag ile günlük kar yaparsınız,3-5 ay sonra motorunuzu açtırmaktan başka çareniz kalmaz,zaten yedek parçası pahalı bir motor.Benzinlikler de castroL yagı bp lerde bulursunuz ama pahalı 29 lira civarı,haricinde oto sanayilerindeki yagcılarda 10*40 castrolu 20 liraya bulabilirsiniz..Apecheden verim almak istiyorsanız,60-70000 km masrafsız gezmek istiyorsanız dediklerimi harfiyen yapın..Kesinlikle ne oldugu belirsiz yagı koymayın...Allah'a emanet olun

dostum 140 euro mu ben yanlış gördüm :sunny:
günaydın..
aynen almışken sağlam bişey alıcam 3. kışlık eldiven olcak ya rüzgar geirirler ya su yada orası burası atar

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------

4500 de bakıma girdi.ben şikayetlerimi söyledim. yağ, yağ filresi, buji, ve hava filtresi değiştirdi. birde karbüratörün iğnesiyle oynadı biraz ama aşağıyamı çekti yukarıya mı bilmiyorum.
ne kadar aldılar bizim servis bu işlemin garanti dışı bırakacağını ve 70 tl bakım masrafı dışında olacağını söyledi

sbr

günaydın..
aynen almışken sağlam bişey alıcam 3. kışlık eldiven olcak ya rüzgar geirirler ya su yada orası burası atar

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------

ne kadar aldılar bizim servis bu işlemin garanti dışı bırakacağını ve 70 tl bakım masrafı dışında olacağını söyledi

garanti devam ediyor. 90 tl para ödedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar