TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende almak istiyorum ama imes sanayiine ömrümde hiç gitmedim :) 21 gayme para değil yağ yağdır iyisi kötüsü olmaz :)

bende almak istiyorum ama imes sanayiine ömrümde hiç gitmedim :) 21 gayme para değil yağ yağdır iyisi kötüsü olmaz :)

sedat bir taneden bana al ben gelince ödeşiriz..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------

selo yada şöye yapalım.. sen 2 adet yağ al bizim sedat senle buluşup alsın yağı.. o fukara kaybolur oralarda.... olmamı...

ramço ayıpsın ne demek herzaman senin dostun benim dostun

sedatla bir zaman yanlış anlaşıma olmuştu bu sebeblede tanışmış oluruz onunla...

ollim noluyo yağda kampanyamı var? sordunmu ne yağıymış o 2t mi 4t mi? yoksa araba yağımı ? 4t motosiklet yağıysa banada al kanka:) hatta ne varsa al sen dükkanda çantanı doldur 25den satarız:):)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Şimdo soyle bi durumda var .. Bu yaği alip 1000 km de bir degismek .. Bide duzgun yağ alip 2500de degismek .. 1 litre zarar oluyor mantiken .. Hem kafam rahat olmaz pisikolojik olarak yani .. Neyse havalarda sogudu hem 10w40a devam .. Benmde zamani geldi artik 2550km oldu bi motul daha koyalim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------

Bulusma olursa bende bi çayinizi icmek isterim .. Püskevit yada kek kapip gelirm .. :)

:p:p:queen: buluşma yeri sizin ev olsun aga.. yağı bırakmak için size çıkıcam zaten seloda sizin evi biliyorsa kapıda 5 dk halleder yağı bırakırım.. nasıl olur..
sedat ramço bana uzak bu tarafa gel beraber gidelim gerçi sen nerde oturuyosun bilmemki

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

sedat iyidir yaw.. daha çok buluşup benim evde semaverde çay içcez.. ama kekler eroldan olmak kaydıyla.. böyle alıştık...

erol zaten (kek)çide çalışıyor yeriz bol bol

sedat ramço bana uzak bu tarafa gel beraber gidelim gerçi sen nerde oturuyosun bilmemki

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

erol zaten (kek)çide çalışıyor yeriz bol bol
Ramço ikimizede ortak nokta sayılır ortada buluşalım :)

yağın 4t motosiklet yağı olduğundan emin ol öyle al kanka unutma hee!! her gördüğün yağı koyma motora. tarihinede bak miladdan kalma yağda koyulmaz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar