TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

banada 250cc tavsiye edin.yoksa cbr 250 alıcam bak aldıktan sonra naptın dunkop demeyin!!

reis fazla kurcalamayalım birer cbr250 iyi gider bize. yeter artar

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------

yusuf benzini aldığın yeri hatırlıyormusun

selami 5-10 liralık benzin aldığımda kıyıda köşedeki bayilerden alabiliyorum bazen. shell-opet olur hep ama bazı bayiler sakat olabiliyor. en son mehmetçik vakfında fulledim. zannetmiyorum oradan geldiğini ama.

sağol ramço bende sattım motorumu kışı geçirip er6f düşünüyorum bende 112.000 e gelmişti motor alan arkadaş baktı abi dedi kurye desem değilsin bu kadar km yi nerde yaptın dedi sen al görürüz dedim 1 hafta sonra 15.300 olmuş tu km :) hala maaşlahı var.

sağol ramço bende sattım motorumu kışı geçirip er6f düşünüyorum bende 112.000 e gelmişti motor alan arkadaş baktı abi dedi kurye desem değilsin bu kadar km yi nerde yaptın dedi sen al görürüz dedim 1 hafta sonra 15.300 olmuş tu km :) hala maaşlahı var.
bir yılda 12 bin km mi yaptınız apacheyle:cyclopsanbende er6f bakıyorum daha 4bin e yeni geldim:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------

facebookta bulduğum bir resmi paylaşmak istedim:)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Herkez almış bir titreşim götürüyor. Sağlamlık konusunda var mı bir sıkıntısı. Ben apache almadığıma çok pişman oldum. Ybr den indim hyo'ya bindim iki ayda böbrek taşım kalmadı. Sattım mondiale bindim papaz olmadığım teknik servis kalmadı. Yok anasını satıyım tokatta 1 tane apache yok var da aslında onlar bildiğimiz apaçi :D

Bilader forumu takip etsen gorurdun tokatta apache oldugunu :) ben 3 ay gezdim turhal tokat zile arasi .. Daha yeni geldim istanbula .. Turhalda bi abimiz var kirmizi apachesi var onunda vereyim numarasini istersen denersin motoru .. :) tokatta dogru duzgun motor kulturu yok ama bilende yok değil yani ..

Yasin kaça sattın motoru merak ettimde ondan soruyom?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar