Diyafram montajı karbüratör temizliği falan işçilik dahil 45 verdim atilla abi. Ne ise yArar selami açıklamış sağolsun. Pis benzin kurbanı olmuşum.
yusuf benzini aldığın yeri hatırlıyormusun
Diyafram montajı karbüratör temizliği falan işçilik dahil 45 verdim atilla abi. Ne ise yArar selami açıklamış sağolsun. Pis benzin kurbanı olmuşum.
Arkadaşlar aranıza yenı katıldım hepınıze merhaba paylastıklarınız ınsanları dogru yonde yonlendırmeye yetıyo yakın zamanda bende apache sahıbı oluyorum bunun ıcın cok mutluyum vede sızınle olmaktan umarım beraber surus zevkıne vardıgımız gunlerde olur ıyı gunler...
ramço bu ne len harbi koptum ha :queen::queen:
Motorun sahibine değil ama arkadaşına ulaştım. O stickerları damacıda yaptırdığını söyledi. Sahibinden.com'da bu motorun son hali var. Turuncu'ya boyamış. 5.000 tl istiyor. Bence çokta güzel olmuş.
bu arada siz kaç kg'sunuz? 14 dişli takınca tork azaldı diyince merak ettim![]()
1.86 boyunda 78 kg yim![]()

beyaz güzel..............................................
Titreşimmi sebebi![]()
Titreşimmi sebebi![]()
emın ol kanunı den az tıtrıyordur
arkadaşlar merhaba.2011 model siyah rtr'mi keyifle satıyorum çünkü yeni alacağım (600cc) motoru buldum.4800km'de (aktif kullanımda km artabilir) kazasız boyasız, 52 lt çanta ve bağlantı demirli.izmir manisa civarında almak isteyen varsa, pm den ulaşsın bana..
Herkez almış bir titreşim götürüyor. Sağlamlık konusunda var mı bir sıkıntısı. Ben apache almadığıma çok pişman oldum. Ybr den indim hyo'ya bindim iki ayda böbrek taşım kalmadı. Sattım mondiale bindim papaz olmadığım teknik servis kalmadı. Yok anasını satıyım tokatta 1 tane apache yok var da aslında onlar bildiğimiz apaçi![]()