TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ipucu vereyim kimse gelmez:)
benim motoru alan herzaman bi adım önde olacak bunu ben değil benim motora binen binmeyen tanışıp beraber sürdüğüm bütün apache sahipleri söylüyor. harbiden bi fark var benim motorda. zaten etiketindede 150 değil 160 yazıyor:) arada karıştımı ne:)
Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş seninkide o hesap nihad abii:p hindistanda işe yeni başlayan bir guru bi cebinde 150lik stickir diğerinde 160 lik yapiştira yapiştira ilerlerken bi tane 150 lilik eksik çıkmış...Aman beyaaa demiş ha 150 ha 160 çakıveriyim gitsin.. sevinsin gariban:queen::queen:

Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş seninkide o hesap nihad abii:p hindistanda işe yeni başlayan bi guru bi cebinde 150 stickir diğerinde 160 lik yapiştira yapiştira ilerlerken bi tane 150 lilik eksik çıkmış...Aman beyaaa demiş ha 150 ha 160 çakıveriyim gitsin.. sevinsin gariban:queen::queen:

amma hayalperest oldun sen yaw........

Merhaba dostlar. Düzce gezimiz gayet güZeldi. Amma vw lakin diyaframimin delinmesi beni gerilerde kodu. Nihat abi atila abi sedat guZel takıldık. Ayrıca duzcrde de 1 ybr 1 tvs lı arkadas dahil oldular.. hoştu 450 den hallice km yaptık...

Nihat ve atilla abiler cbr ların peşine düşelim ağırdan bu asfaltlar bizi aglaymadan biz aglatalim :-D...

Tekeri büyütmüş,egsoz takmış,jantların şeritlerini sarıya boyamış sanırım.Peki ben anlayamadım motorun üzerindeki siyah stickerlerde oynama var mı?Yoksa sadece 3 tane dediğimi mi yapmış?Sanırım tankın oradaki şeritler de modofiye çünkü doğalı o kadar güzel değil diye biliyorum yanılıyormuyum?(RTR sahibi değilim)

evet dostum yanılıyorsun, lastikleri kalınlaştırmış doğru michelin sport demon takmış. Doğru egzosda takmış. Coyote performance egzos.
Jantlardaki şeritleri boyatmamış. Eski kırmızı şeridi söktürüp yeni sarı şerit çektirmiş yada çekmiş...
Siyah sticker lar ise yabancı ülkedeki modelinde hepsi aynı şekilde sonradan yapma bişey değil..

evet arkadaşta var düzceli 138 km de ben 118 le önde gidiyom nasıl oluyasa kmler çok farklı walla ben bi çok apaçhe denedim kendimde bindim orjinal ön dişli ile ybr yemez ama 14 yada 15 taılırsa o zaman fark yapar çünkü apaçhe 138 de regüleye giriyor yani 14 ve 15 dişli kaldırabilir ybr de bu durum farklı 15 yemiyor gark burda ybr yi sollayanlar 14 15 diş kullanıyo olması lazım yani orjinal apaçhiler le denedik ybr yi çok zorlasada en azından 8 apaçhe dumanımı yuttu hele az bi rampada çok zorlanıyorlar apaçhe ile düzce bolu yaptım iyi yanı ybr gibi 4 le rampa çıkarken ateşme kesmesi gibi teklemiyor ama yemiyorda ybrnın rahat çıktığı rampaları teklemeden yavaşça çıkıyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet arkadaşta var düzceli 138 km de ben 118 le önde gidiyom nasıl oluyasa

İlginç bir durum :) Böyle birşeyi ilk defa sizden duydum :sunny:
Özelden pm attım size zahmet bir bakarmısınız?

---------- Post added at 13:06 ---------- Previous post was at 12:37 ----------

evet arkadaşta var düzceli 138 km de ben 118 le önde gidiyom nasıl oluyasa kmler çok farklı walla ben bi çok apaçhe denedim kendimde bindim orjinal ön dişli ile ybr yemez ama 14 yada 15 taılırsa o zaman fark yapar çünkü apaçhe 138 de regüleye giriyor yani 14 ve 15 dişli kaldırabilir ybr de bu durum farklı 15 yemiyor gark burda ybr yi sollayanlar 14 15 diş kullanıyo olması lazım yani orjinal apaçhiler le denedik ybr yi çok zorlasada en azından 8 apaçhe dumanımı yuttu hele az bi rampada çok zorlanıyorlar apaçhe ile düzce bolu yaptım iyi yanı ybr gibi 4 le rampa çıkarken ateşme kesmesi gibi teklemiyor ama yemiyorda ybrnın rahat çıktığı rampaları teklemeden yavaşça çıkıyor

Pm atmıştım ama ulaşmadı mı size?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar