yok ben avlamıcam hayvan rahatlasın günde bir saat koşu yapıyoruz ama enerjisini atamıyor maksak haftada bir böyle yerlere gidip onun enerjisini atmak hemde aldırdıkları eğitmi körelmesin almış herifler sokağa atmışlar daha 1 1.5 yaşında bu ayçiçek yerlerine bakıcam teşekkür ederimKullandığımız akü motosiklet aküsü. Araba aküsünü taşımak baya zor oluyordu motosiklet aküsü aldık.
Genelde avladığımız üvek,bıldırcın çok nadirde olsa tavşan avı. Bıldırcın genelde ayçiçek yetişen yerde ve palasanlık dediğimiz büyük ot topluluklarında bulunur. Üvekler ise ormanlık alanlarda yine ayçiçek olması kaydıyla su bulunan yerlere gelir. Fakat çok iyi kamufle olmanız lazım en ufak sesinizi bile duyup ürkebiliyorlar. Benim memleketim Edirne genelde avcıların çoğuda Edirne tarafında avlanıyor çünkü oranın bitki ötrüsü, yetiştiriciliği yapılan mamüllerden dolayı daha iyi bir av çıkarıyor. Zaten Rusya'dan göçen kuşlar bizim oralara indiğinden başka yerlere pek kuş gitmiyor. Ama Bursa'da da olabilir. Bursa'ya hiç av için gitmedim yada orada neler yetiştiriliyor bilmiyorum. Yanlış bilgilendirmekte istemem.