Biraz mı...ozaman biraz beklicen yapacak bişey yok.![]()
Biraz mı...ozaman biraz beklicen yapacak bişey yok.![]()
bence hafızanı kontrol et derim :mrgreen:bugün biri mesaj atmış titrer mi bu diyer:Ramazan abi hemen sattı diye hatırlıyorum 3800 e:cherry:
zaten başka türlü elden çıkarmak zor ya yok pahasına gidecek yada takas edeceksinonu yazan lalenin mobilet almaya gözü yemez ,de işte milletle dalga geçiyo aklı sıra... satarsın kardeşim merak etme her malın bi alıcısı var biz 4bin küsür verdik 3500verecek bir cengaverde illaki çıkacaktır azcık beklicen ama.. sende biraz çok istiyosun ama onuda söliyim.. son 3500e kadar verebilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
lale senmiydin yoksa sedat
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
şimdi bende geyiğine ilan vericem bakalım nolcak.. ama satmıcam takas yazıcam belki es kaza takaslayabilirim![]()
sallamadım zaten gel kendin kontrol et dicem elcek bu sefer yok 2 bin vereyim ver falan dicek sonra evden baldızı alıcam kan çıkacakonu yazan lalenin mobilet almaya gözü yemez ,de işte milletle dalga geçiyo aklı sıra... satarsın kardeşim merak etme her malın bi alıcısı var biz 4bin küsür verdik 3500verecek bir cengaverde illaki çıkacaktır azcık beklicen ama.. sende biraz çok istiyosun ama onuda söliyim.. son 3500e kadar verebilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
lale senmiydin yoksa sedat
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
şimdi bende geyiğine ilan vericem bakalım nolcak.. ama satmıcam takas yazıcam belki es kaza takaslayabilirim![]()
takas mantıklı olsa tamamda şimdi takas dicem hurda yada çalıntı bişeye taka yapalım mı diyen çıkacak arabayı koşmuştum biri pert 131le takas olur mu diye mesaj atmış milletin işi kalmamış böyle şeylerle eğleniyorzaten başka türlü elden çıkarmak zor ya yok pahasına gidecek yada takas edeceksinTvs alan kişinin satmak aklında olmamali..Aldımı ekmeğini yiyeceksin..
yağ yakma olayı diyince geçenlerde ışıklarda kuryeye denk geldim kaç kuruş yakıyor bu dedi bana dedim 10 kuruş yakıyor attım kafadan oo baya azmış dedi senin ki dedim bir rakam söyledi duyamadım kasktan ama artı yağ dediğini duydum gülerken motoru zor kaldırdım:queen:sedat amma sallıyon sende hee takas harici satılmazmış gaza getirme satarım bak:queen: millet kerizmi ybr gibi yakan cbf tokatlayan motoru almıcakta ybr gibi gösterge takılmış pisikletmi alcak yada kmde 1krş yağ yakan çinli kırması cbf mi alcak?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
buarada ilanı verdim yarın yayına girer. eğer eskaza motoru değiştirirsem sorumlusu sedattır...
bugün biri mesaj atmış titrer mi bu diyer:Ramazan abi hemen sattı diye hatırlıyorum 3800 e:cherry:
kaça verdiniz abi ben piyasayı bilmiyorum servise sordum ne kadar eder diye 3700e rahat satarsın dedi bende pazarlık payı bırakıp 3700 e vereyim dedim plakasız sıfır 4300 olduğunu düşününce fiyat fena değil gibi duruyor ekstralarıylaben biraz ucuz verdim ama öyle olması gerekiyordu..aslında ucuz değilde vereilmesi gerekirdi.. 2. eli sıfır fiyatına almak pek mantıklı değil...
kaça verdiniz abi ben piyasayı bilmiyorum servise sordum ne kadar eder diye 3700e rahat satarsın dedi bende pazarlık payı bırakıp 3700 e vereyim dedim plakasız sıfır 4300 olduğunu düşününce fiyat fena değil gibi duruyor ekstralarıyla
hocam naptınız öğrenciyim ben ailemde yardım etmiyor konu motosiklet olunca anca böyle yükseltebiliyorum motoru satınca max 10 bin verebilicemmaalesef apache'nin 2. eli ybr ve cbf gibi değerini korumuyor. 2. elde fiyat çok düşüyor. Rabbim apache sahiplerini maddi sıkıntı nedeniyle motorunu acil satmak durumda bırakmasın. bugun balıkesir yetkili bayisi/servisinin önünden geçiyordum servisteki ustaya 2. eli ne kadar eder diye sordum adam resmen küfür edercesine bir fiyat verdi -yazmaya utanıyorum-
bence motorunu satma, biraz daha para biriktir seneye alırsın büyük cc yi, apache dursun derim şehir içi işlerini onunla halledersin.
aynen isimden çok kaybediyor birde marka imajıda çok önemli clioyu çok düşüğe satmıştık opeli aldığımız fiyattan 2 bin üstüne sattık pert subaru bile cliodan yüksek fiyata gitmiştisıkıştınmı hepsi ucuza gidiyor onlarda kurye motoru diye ilgi görmüyor.görüntüsü yeter siyah apachinin bence apachi ismini yanlış koymuşlar amokachi koysalar daha iyi olur.
geçmiş olsun keşke takmasaydın yine10 dakka önce 72tl ceza yedimkasktan plakaya taktığım kasktan.geçenlerde çevirip uyarmışlardı söktürüp yollamışlardı ama ben tekrar taktım bu akşamda cezayı yedik..