TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Nihat abi senin motor füme dimi? :)
evet füme.geçen sayfalarda bolca resim var 10gün önce yaptığımız geziden:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

gösteririm ama elletmem gibi bişey olmuş..kimin yanına gidicez iş olsun diyemi kalacak yer var mı..
:) yok yaa kanka bayramda karabüke gitmiştim arabayla evdekileri ve arabayı orda bırakıp dönmüştüm iş var diye. şimdi onları almaya gidicem haftasonu.otobüsle gitmek istemediğimden dedim şunlara bi gezi organize edeyimde benide arkalarında karabüke kadar atsınlar:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------

selamın aleyküm cümnetten ey apache cemiyeti naparsınız ne edersiniz bakalım ????

w.a.s. yaramazlık yok allaha şükür. sizde nevar neyok?

iyi çok şükür bendede sorun sıkıntı yok marşıma basıyorum yoluma bakıyorum 8000 ne dogru dayadık km yi :) :) :)

[/COLOR] :) yok yaa kanka bayramda karabüke gitmiştim arabayla evdekileri ve arabayı orda bırakıp dönmüştüm iş var diye. şimdi onları almaya gidicem haftasonu.otobüsle gitmek istemediğimden dedim şunlara bi gezi organize edeyimde benide arkalarında karabüke kadar atsınlar:queen:

günü birlik git gel çok zor olur 800 km..benim için yani..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

Asşında bende akyazıya gidecek birini ariyorum ordan kazalı bi ybr getirecektimde..tek motor gidip 2 motor dönecek biarkedeş lazım hafta içi müsayit olan ister onun motorla gideriz ister benim fark etmez..

günü birlik git gel çok zor olur 800 km..benim için yani..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

Asşında bende akyazıya gidecek birini ariyorum ordan kazalı bi ybr getirecektimde..tek motor gidip 2 motor dönecek biarkedeş lazım hafta içi müsayit olan ister onun motorla gideriz ister benim fark etmez..

hayırdır ybr mi buldun bilader......

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:01 ----------

yav bu motorun kinci eli zayıf diyorlardıda doğruymuş 400 kişi bakmış bir günde tek mesaj atan yok:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...akimli-kazasiz-tvs-apache-rtr-98860232/detay/

hop dedik:cherry: .... o paraya satılmaz kardeş...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yav bu motorun kinci eli zayıf diyorlardıda doğruymuş 400 kişi bakmış bir günde tek mesaj atan yok:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...akimli-kazasiz-tvs-apache-rtr-98860232/detay/
senin ilandaki problemler
1.motorun rengi (bence)
2.fiyatı düz yaz 3750misal..
3.detaylı ve sexi resimler gösterge dahil..
bunlar neden olabilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------

erol far sym wolf,un farınada benziyo odaha ucuzdur

hayırdır ybr mi buldun bilader......

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:01 ----------

hop dedik:cherry: .... o paraya satılmaz kardeş...
3700 e vericem abi zaten pazarlık payı var:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

senin ilandaki problemler
1.motorun rengi (bence)
2.fiyatı düz yaz 3750misal..
3.detaylı ve sexi resimler gösterge dahil..
bunlar neden olabilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------

erol far sym wolf,un farınada benziyo odaha ucuzdur
pazarlık payı bıaktım sexi fotodanda anlamam hatta fotodan anlamam:)hem renginde ne varmış siyah çiziksiz ilk günkü gibi:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar