TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ya benim bu aralar lastikler çok fena kayıyor ön arka farketmez virajlarda baya bi yavaşlıyorum 1 2 ay içinde anca alabilicem lastik irc düşünüyorum nasıl tavsiye ediyormusunuz 180 lira dediler. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya benim bu aralar lastikler çok fena kayıyor ön arka farketmez virajlarda baya bi yavaşlıyorum 1 2 ay içinde anca alabilicem lastik irc düşünüyorum nasıl tavsiye ediyormusunuz 180 lira dediler. :)

Mehmet abi sitede alan vardı fazlada olmuyor hem. Çok memnundu. Acayip stopie'ye geliyo diyordu :)

---------- Post added at 00:14 ---------- Previous post was at 00:12 ----------

Abi bunun sağı solu hiç yağ olmamış. Kandırmışlar seni söyliyim bak demedi deme :) :queen: :queen:

Erol Benim Motorda malum çin malı ya benimkinide bu abla yapmış az once görüstük selamları var :)

58189-babes-bikes-sexy-chinese-girl-cbr-600rr-01-jpg

Ben stoppie yapmaya çalışıyorum 1 mt yakın kayıyo lastik :) hatta durmak için asfaltta kayıyo ya o kadar berbat :) o halde 1400 km yaptım kazasız belasız şükür :)

İrc'den memnun kullananlar.

Abilerim 120'lik lastik yorarmı acaba motoru?

Ben stoppie yapmaya çalışıyorum 1 mt yakın kayıyo lastik :) hatta durmak için asfaltta kayıyo ya o kadar berbat :) o halde 1400 km yaptım kazasız belasız şükür :)

Bende çin malı istiyorum hiç anlamam Mehmet abi söylim bak :queen:

Abilerim hepinize iyi geceler. Allah rahatlık versin.

günaydın........................

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:35 ----------

erol bende isterim 5,20 nin baklavasından.........

Selamın Aleyküm. Cümleten günaydın... :)

hemen hemen aynı boy ve kilodayız ama benim motorum o kadar uzun süre o hızlarda kalamıyor.

uzun yolda denedinmi? benim bahsettiğim olay yatarak ve kafamda kask vardı. gaz kesmediğim sürece 130 un altına hiç düşmedim diyebilirim. normal düz pozisyondada 120 nin altına düşmüyor

sbr

uzun yolda denedinmi? benim bahsettiğim olay yatarak ve kafamda kask vardı. gaz kesmediğim sürece 130 un altına hiç düşmedim diyebilirim. normal düz pozisyondada 120 nin altına düşmüyor

yatarak 130 görüyorum ama, ama dediğim gibi uzun süre kalamıyorum.. hatta bu aralar yatmadan 120 yi bile zor buluyor rüzgardan dolayı..

yatarak 130 görüyorum ama, ama dediğim gibi uzun süre kalamıyorum.. hatta bu aralar yatmadan 120 yi bile zor buluyor rüzgardan dolayı..

rüzgar çok etkiliyor doğru diyorsun.

bende farklılık olarak buji ngk iridium.. yag motul 15,50...... ön dişli honda cg nin 14 dişlisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar