TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence merceğe gerek xenonu taktırdıktan sonra götürüp far ayarını adam gibi yaptır on numara kimsenin gözünü falanda almıyor okadar para vermeye gerek yok bu arada araba ne marka
Clio Symbol :)
Az yakıyo çok kaçıyo :)
Şimdi diceksin ki ne kadar yakıyo?
Şehir içi 18 kuruş, şehir dışı 16 az daha uraşsam apache'ye rakip olurmuyum acaba :bounce: :cherry:

Bu arada sizde ki xenon h7 dimi? Siz ne kadara aldınız?

kuru kuru bi demlik çay içtiğimize göre ikimiz piskevütle 2 3demlik çay içecez heralde:):) erol bey ısmarlıyo nasılsa

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CYCLONE bu marka nasıldır sizce xenon için? Fiyatları 150/200 diye gidiyor. Bu arada Selo9115 siz xenon'u kaça aldınız acaba? Yukarıda sordum ama görmediniz herhalde.

CYCLONE bu marka nasıldır sizce xenon için? Fiyatları 150/200 diye gidiyor. Bu arada Selo9115 siz xenon'u kaça aldınız acaba? Yukarıda sordum ama görmediniz herhalde.

180 tl almıştım ama sentinel cycloneden daha iyidir bunuda bil

nihat eroldan ses çıkmıyo şimdi puskevitlerimi bitirecekler diye düşünp duruyodur :cherry:

valla hee hiç sesin çıkmıyo eğer şeyse biz piskevitleri alıp gelelim yani. ulan bi gelin dedik başımıza belamı ettik diyo acaba :queen:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Çaylar beleş puskevet lerde eti den mutluluk iki parmağın arasında selo ve nihat ne isterseniz var kordinat verin ama eti olcek havuz başında içeriz çayımızı buyrun siz yeterki

seloooooooo palet palet pikevit var:queen::queen: konuyu anasayfaya açmak lazım biz bukadar piskeviti yiyemeyiz

vayyyy kankam işte bu demen yeter pazar günü geliyoz bi aksilik çıkmazsa
bu arada resimdeki senmisin :queen:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Benim canavar o resimdeki işyerine gitmiştik bi ara sağlam artcidir ama bugün carrfour a gittik benle beraber yatıyor virajda.

bizde acaba abimi desek acaba kaç yaşında falan diye konuşuyoduk geçen pazar:queen: resimdeki bence ya erol abinin oğludur yada suda fazla kaldığından erol abi çekmiş:queen:

günaydın millet

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:34 ----------

aynı sorunu yaşadım. On disk'in de veya jantında yamukluk var. Benim şansıma her ikisindede çıktı ve garantiden değişti.
yamukluk derken gözle görülür bişey yok ama nasıl anlarız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar