TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bugün her zamanki gibi çıktım işe geliyorum. İzmir'liler bilir, çevreyoluna uzundere girişinden çıktım. Balçova istikametinden bi ybr arkasında bi bayan yokuş aşağı kaptırmış geliyor farlar açık. Bende 5 e yeni attım sayılır, 1-2 metre geçti beni(tabi o kaptırmış geliyor) şöyle bir baktım normalde kapışan yapan biri değilim. Sağda solda laf olur söz olur dedim :) Az dokundum gaza direkt 110 dedi baktım aynada, uzaklaşmaya başladı. Gaziemir girişine kadar yarım gaz 125 gördüm bıraktım. Sırf sizlere laf gelmesin diye :flower: :bestmt:

Motosikleti
Sym Nht200
Bugün her zamanki gibi çıktım işe geliyorum. İzmir'liler bilir, çevreyoluna uzundere girişinden çıktım. Balçova istikametinden bi ybr arkasında bi bayan yokuş aşağı kaptırmış geliyor farlar açık. Bende 5 e yeni attım sayılır, 1-2 metre geçti beni(tabi o kaptırmış geliyor) şöyle bir baktım normalde kapışan yapan biri değilim. Sağda solda laf olur söz olur dedim :) Az dokundum gaza direkt 110 dedi baktım aynada, uzaklaşmaya başladı. Gaziemir girişine kadar yarım gaz 125 gördüm bıraktım. Sırf sizlere laf gelmesin diye :flower: :bestmt:

çok ayıp çok ayıpp yapma öyle şeyler duyan gören olur :)

sbr

yarım gazla 125 nasıl yapıyorsun ya:sunny:

Ne kadar açıyorsam gazı motorun o kadar yakıtla max hıza ulaşmasını beklerim, daha fazla yükselmiyorsa biraz daha açarım... biraz daha... Gazı diplediğim pek olmaz yani.
gazı açıyorum derken nerden açıyorsun hava ayarındanmı yoksa bilmediğim bir ayar daha mı var:silent:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Bende songazla gitmem saçma geliyor ne kadar yerse ama yarım da degil o gaz

Motosikleti
Sym Nht200
normal seyirinde gitmediğin zaman biz kendi aramızda geçen biraz gaz açtım gittim filan deriz o anlamda :)

bu arada beyaz ampül takacaktım vazgeçtim kaliteli ampül philips osram gibi.40 50 tl fiyat çektiler bende çin işi xenon siparişi verdim 45tl ye.

gittigidiyordan aldım. biiki güne gelir.
montaj işinide ramçoyla yapardık ama torunun şafaa çok:) ramço bişafak söylede serinliyelim:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar