:queen::queen::queen:ramço azından segman pensesiyle laf alıyoruz yazsana a.dan z.ye şunu kankim yaa. yarın pazar motor kurcalama günü:cherry:
ramço azından segman pensesiyle laf alıyoruz yazsana a.dan z.ye şunu kankim yaa. yarın pazar motor kurcalama günü:cherry:
motorsklet xenonu alıyorsun benim gibi h4 olacak ampul tipi sonra farın artısını aküden alıyorsun uzunun artısınıda iptal ediyorsun röleye bağlayıp xenonu mataj yapıyorsun aküden artı çektiğin için far aahtarı sadece parkları ve stopları çalıştırıyor akünün oraya bir anahtar koyup kısaları açıp kapıyorsun bugün yaptık montajı yakın olsan yapaprdık böyle yazınca çok karmaşık oluyor ama uygulayınca basit olduğunu anlarsınkolay derken :cherry: birazcık anlatırmısın bağlantı şeklini
motorsklet xenonu alıyorsun benim gibi h4 olacak ampul tipi sonra farın artısını aküden alıyorsun uzunun artısınıda iptal ediyorsun röleye bağlayıp xenonu mataj yapıyorsun aküden artı çektiğin için far aahtarı sadece parkları ve stopları çalıştırıyor akünün oraya bir anahtar koyup kısaları açıp kapıyorsun bugün yaptık montajı yakın olsan yapaprdık böyle yazınca çok karmaşık oluyor ama uygulayınca basit olduğunu anlarsın![]()
ben gittigidiyordan 44 tlye aldım hemde can buslı linkini vereyim:queen::queen::queen:
evet yaw nihat haklı nihat xenon alıcaksan ben bir yer buldum fiyatı çok uygun 66 tl falan
aha ben o fiyatlara 2. el satıyordum.........ben gittigidiyordan 44 tlye aldım hemde can buslı linkini vereyim
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/uzun-kisa-h4-3-motorsiklet-xenonu-motor-zenonu-60214994
anahtar bende çalışmıyor abi nasıl yapıcaz akünün ordaki anahtardan çalışıyor sadeceaha ben o fiyatlara 2. el satıyordum.........
anahtar bende çalışmıyor abi nasıl yapıcaz akünün ordaki anahtardan çalışıyor sadece
pzt elektrikçiye tekrar giderim bugünkünüde ben söyledim baştan olmaz dedim dinlemediler direk taktılar yakmadı farı sonra tesisat çektik ama sordumda adama anahtar çalışacak mı diye evete dedi ama atladığı yer olmuş demek ki ne diyeyim gidince adama kafam karıştı bugün çünkübiz buna tecrübe ve bilgi diyoruz.. motorun far hattını ana haletreden iptal ederek yapılıyor... kablo takibi yap....
pzt elektrikçiye tekrar giderim bugünkünüde ben söyledim baştan olmaz dedim dinlemediler direk taktılar yakmadı farı sonra tesisat çektik ama sordumda adama anahtar çalışacak mı diye evete dedi ama atladığı yer olmuş demek ki ne diyeyim gidince adama kafam karıştı bugün çünkü
tam olarak ne diyeyim abi peki far ana hattı iptal edildi zaten direk aküden alıyor aküden çıkan artı ucu far açma anahtarına bağlayıp ordan mı çıkış alsınlar doğru mudurolmayacak diye bişey yok...........
tam olarak ne diyeyim abi peki far ana hattı iptal edildi zaten direk aküden alıyor aküden çıkan artı ucu far açma anahtarına bağlayıp ordan mı çıkış alsınlar doğru mudur
Demekki gösterge de bozukluk olanların arıza sebebi bu yanlış bağlanan xenon