TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ramço azından segman pensesiyle laf alıyoruz yazsana a.dan z.ye şunu kankim yaa. yarın pazar motor kurcalama günü:cherry:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Tvs nin titresimi patlatir o xenonu takmayın akü kaldırmaz patlar tesisat yanar bizim amca oğlu takmış yakmış motoru lastik patlar buji yanar benzin biter 1000 lira masraf etmiş. Nasılım. Yuruyin gidin len benden başkası takmasın xenon felan

kolay derken :cherry: birazcık anlatırmısın bağlantı şeklini
motorsklet xenonu alıyorsun benim gibi h4 olacak ampul tipi sonra farın artısını aküden alıyorsun uzunun artısınıda iptal ediyorsun röleye bağlayıp xenonu mataj yapıyorsun aküden artı çektiğin için far aahtarı sadece parkları ve stopları çalıştırıyor akünün oraya bir anahtar koyup kısaları açıp kapıyorsun bugün yaptık montajı yakın olsan yapaprdık böyle yazınca çok karmaşık oluyor ama uygulayınca basit olduğunu anlarsın:)

10,000 ci mesajım bu sayfaya olsun istedim.. ne mutlu apache kardeşliğine...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------

motorsklet xenonu alıyorsun benim gibi h4 olacak ampul tipi sonra farın artısını aküden alıyorsun uzunun artısınıda iptal ediyorsun röleye bağlayıp xenonu mataj yapıyorsun aküden artı çektiğin için far aahtarı sadece parkları ve stopları çalıştırıyor akünün oraya bir anahtar koyup kısaları açıp kapıyorsun bugün yaptık montajı yakın olsan yapaprdık böyle yazınca çok karmaşık oluyor ama uygulayınca basit olduğunu anlarsın:)

2 basit kablo ile orjinal gibi kullana biliyorsun.. far anahtarı tüm işlevini yerine getiriyor..

ala ala ben mi yanlış hatırlıyorum hava kararsın nasıl aydınlattığına bakıcam o zaman yine bakarım yanlış mı yaptık acaba

Arkadaşlar ön dişliyi büyütmek istiyorum en uyumlu tıtan 14 dıyolar ama buyutup kullanan var mı aranızda... (yanlış anlamak yok )

biz buna tecrübe ve bilgi diyoruz.. motorun far hattını ana haletreden iptal ederek yapılıyor... kablo takibi yap....
pzt elektrikçiye tekrar giderim bugünkünüde ben söyledim baştan olmaz dedim dinlemediler direk taktılar yakmadı farı sonra tesisat çektik ama sordumda adama anahtar çalışacak mı diye evete dedi ama atladığı yer olmuş demek ki ne diyeyim gidince adama kafam karıştı bugün çünkü

pzt elektrikçiye tekrar giderim bugünkünüde ben söyledim baştan olmaz dedim dinlemediler direk taktılar yakmadı farı sonra tesisat çektik ama sordumda adama anahtar çalışacak mı diye evete dedi ama atladığı yer olmuş demek ki ne diyeyim gidince adama kafam karıştı bugün çünkü

olmayacak diye bişey yok...........

tam olarak ne diyeyim abi peki far ana hattı iptal edildi zaten direk aküden alıyor aküden çıkan artı ucu far açma anahtarına bağlayıp ordan mı çıkış alsınlar doğru mudur

o sökünce eksi dağıtım mı yapacak artı dağıtım mı yapacak anlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

arkadaşlar zenon için ayrı bir hat ve basit far rolesi kullanılmazsa ilerde sıkıntı çıkar.... gösterge ve beyinde...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Demekki gösterge de bozukluk olanların arıza sebebi bu yanlış bağlanan xenon

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
üstten yaglama yeri yok zaten yağı değiştirmek için bir somunu acmistim neyse kaliperi alistirdim ustkat komşusu ile konuşa konuşa bi 40 dakka oyalandim az bisi surtme var ama eskisine göre yüzde 90 daha iyi sanırım oda zamanla alisicak galiba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar