TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Biraz anlatım bozukluğu olmuş ama telden yazdigimdan kelimeleri yutmusum arada idare et anlamissin zaten denicem işten döner dönmez disk ısınıyor bariz frenleme yapmıyorda orta ayakta ellen çevirince anlasiliyor çok saol agresif kullanim artci ile yani yüklü kullanım freni zorlayıp bitirmiş 1000 de fren bitti biraz fazla kullanıyorum galiba arkayida söküp baktım isarete guvenmeyip daha sıfır sadece ön fren kullanmisim galiba

Biraz anlatım bozukluğu olmuş ama telden yazdigimdan kelimeleri yutmusum arada idare et anlamissin zaten denicem işten döner dönmez disk ısınıyor bariz frenleme yapmıyorda orta ayakta ellen çevirince anlasiliyor çok saol agresif kullanim artci ile yani yüklü kullanım freni zorlayıp bitirmiş 1000 de fren bitti biraz fazla kullanıyorum galiba arkayida söküp baktım isarete guvenmeyip daha sıfır sadece ön fren kullanmisim galiba

aynen uygula yararlı olacaktır.... hatta kesin çözüm......

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
BeyLr Yağ değişimi yapacamda Bizim motorun karter tıpası Beyaz olanmı ortadakı .. yoksa Birz yanıdnaki siyah olan civatamı .. Yanlışı sökmeyelim ..

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Beyaz olan büyük 17 olması lazım castrol avecto yağı beğendim bu arada 12 tl ye bp den almıştım

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Tmmdır Saolasın Kardesm ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------

Oh be KurtuLdum su Castrolden :D Büyük konusmıymda Bi daha Elimi sürmem Castrole .. MotuL Koydum bakalım Bu nasıLms ..

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Eyw abi sağoLasn .. Yağ filtresini değiştirdim yenisiyle ama eskisi pek kirli gelmedi onu temzleme sansı varmıdırki :D

zincir temizlemek için km ye bakma... ara sıra gerektiğinde yağla...........
abi sürekli köy yolları yada sahil yollarında geziyorum toz kum hemen topluyorlar görünürde bişey olmuyorda zincirlerin içinden çıkıryor gaz yağıyla fırçalayınca ondan 200 de bir temizleyip yağlıyor ara kmlede yağ gerekirse yeniden sıkıyorum temizlemeden

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------

Eyw abi sağoLasn .. Yağ filtresini değiştirdim yenisiyle ama eskisi pek kirli gelmedi onu temzleme sansı varmıdırki :D
hacı değiştir boşver orjinal filtreyi bulamazsan hyosung gt250rnin filtreside uyuyor haberin olsun yağı ne kadara aldın vikozite ne birde şu ledlerin fotoları merak ediyorum:)çekmişken koruma demirini de çeker misin önceki sayfalardaki silinmiş

şimdi aküden artıyı aldık ucunada roleyi taktık sonra o ucu nereye far anahtarınamı bağlıcaz

hımmm yani far düğmesine bi işlem yapmıyoz aküden aldığımızı artıyı xenonun artısına bağlıyoruz yani parelel gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar