denizliye bekleriz apache gençliği.............
denizlide uzak be ramço.. marmarada bi yerlerde olaydı olurdu![]()
iyim bende çok durgun bu sıralar konuiyi güzel senden
selamun aleyküm arkadaşlar.
Nasıl herkezin arası apache lerle iyimi bakalım?
Sorun falan yok dimi, yada farklı şeyler deneyen egzos, dişli filan?
bu gün motordan gaz verdikce gelen bi cızırtı zırıltı dikkatimi çekti kaskı çıkartıp bi dinleyeyim dedim birde baktımki motor koruma demirim çatlamış kırılmış tam ortadan kornaların arasında kalan bölümden arasını ayırıp kauçuk koydum biraz sesi kesti bi ara söküp kaynatmak lazım.. durduk yerde koruma demirinin kırıldığını şimdi servise söylesem ne derler acabaneyse basit bişey için deymez.söküp kendim kaynatacağım
benim koruma demiri de motor rüzgardan olduğu yerde düştü ve yamuldu sol taraftaki kulakçığa sürtüyor orjinali çok dandik enes bir yerden koruma demiri almıştı foruma girsede sorsambu gün motordan gaz verdikce gelen bi cızırtı zırıltı dikkatimi çekti kaskı çıkartıp bi dinleyeyim dedim birde baktımki motor koruma demirim çatlamış kırılmış tam ortadan kornaların arasında kalan bölümden arasını ayırıp kauçuk koydum biraz sesi kesti bi ara söküp kaynatmak lazım.. durduk yerde koruma demirinin kırıldığını şimdi servise söylesem ne derler acabaneyse basit bişey için deymez.söküp kendim kaynatacağım