TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ani bir kararla iznik gölünün çevresini turlamaya karar verdim ev den gidiş dönüş toplamda 200 km br kez opette tuvalet molası verdim ne şişme oldu ne bişey sadece bir kere nasıll olduysa yan ayak aşağıya düştü:)

selamun aleyküm arkadaşlar.
Nasıl herkezin arası apache lerle iyimi bakalım?
Sorun falan yok dimi, yada farklı şeyler deneyen egzos, dişli filan?

bu gün motordan gaz verdikce gelen bi cızırtı zırıltı dikkatimi çekti kaskı çıkartıp bi dinleyeyim dedim birde baktımki motor koruma demirim çatlamış kırılmış tam ortadan kornaların arasında kalan bölümden arasını ayırıp kauçuk koydum biraz sesi kesti bi ara söküp kaynatmak lazım.. durduk yerde koruma demirinin kırıldığını şimdi servise söylesem ne derler acaba:) neyse basit bişey için deymez.söküp kendim kaynatacağım

bu gün motordan gaz verdikce gelen bi cızırtı zırıltı dikkatimi çekti kaskı çıkartıp bi dinleyeyim dedim birde baktımki motor koruma demirim çatlamış kırılmış tam ortadan kornaların arasında kalan bölümden arasını ayırıp kauçuk koydum biraz sesi kesti bi ara söküp kaynatmak lazım.. durduk yerde koruma demirinin kırıldığını şimdi servise söylesem ne derler acaba:) neyse basit bişey için deymez.söküp kendim kaynatacağım

oksijen kaynağı yaptır.....................

halledicem ramçom.. bu arada yarın bende karamürseldeki buluşmaya iftara gidiyorum..gelmek isteyen olursa hala şansınız var

benim koruma demiri de motor rüzgardan olduğu yerde düştü ve yamuldu sol taraftaki kulakçığa sürtüyor orjinali çok dandik enes bir yerden koruma demiri almıştı foruma girsede sorsam

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Ben kaynak yaptım kendim mat spray ile boyasını attım belli olmuyor kauçuk koymadım ama bu bütün tvs lerde var titreşim kırıyor ben enson pes edip atmıştım önceden

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Tvs nin titresimden başka kötü yanı yok koruma demiri dandik ama var en azından

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar