Bu ilanı 7 aydır görüyorum apache satış ilanları arasındahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ede-bir-ilk-ozel-sedef-turuncu-88769656/detay
bunu alan çıkar mı acaba apacheye 5.500 tl demiş boyatmış diye![]()
Bu ilanı 7 aydır görüyorum apache satış ilanları arasındahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ede-bir-ilk-ozel-sedef-turuncu-88769656/detay
bunu alan çıkar mı acaba apacheye 5.500 tl demiş boyatmış diye![]()
Güzel heraketler kim bu
Merhaba arkadaşlar Tam 20 gündür uzak olduğum motoruma çok şükür kavuştum.Mutluyum
bildiğiniz üzere motor yağsız kalmıştı 5500 de bakımda koyulan yağdan sonra tam 8500 kmde ve silindir piston sengman egzantrik zinciri garantiden değişti. + I phone yağ, yağ filtresi, hava filtresi, buji ve debriyaj balatasını değiştirdim şimdi sıfır km motorum oldu
Çocuklar gibi mutlu oldum özlemişim motorumu ya 20 gün motorsuz çok kötüydü birde ramazan ayı oruç iyice stres
neyse ki kavuştuk
Yakında yeni fotolar çekip yüklerim.
![]()
Merhaba arkadaşlar Tam 20 gündür uzak olduğum motoruma çok şükür kavuştum.Mutluyum
bildiğiniz üzere motor yağsız kalmıştı 5500 de bakımda koyulan yağdan sonra tam 8500 kmde ve silindir piston sengman egzantrik zinciri garantiden değişti. + I phone yağ, yağ filtresi, hava filtresi, buji ve debriyaj balatasını değiştirdim şimdi sıfır km motorum oldu
Çocuklar gibi mutlu oldum özlemişim motorumu ya 20 gün motorsuz çok kötüydü birde ramazan ayı oruç iyice stres
neyse ki kavuştuk
![]()
Gözün aydın diyelim ama apache nasıl oluyorda yağsız kalıyor birilerimi boşaltmışMerhaba arkadaşlar Tam 20 gündür uzak olduğum motoruma çok şükür kavuştum.Mutluyum
neyse ki kavuştuk
![]()
hadi geçmiş olsun... işin kötüsü rodaj dönemi geri döndü tın tın gidersin artık![]()
ramço istbuldaysan cumartesi salgın motorda olucam öğleden sonra.diyaframı değişcekler birde sübap ayarı çekilcek müsait olursan gel bi tur veririm apache,ye binersinözlemişindir motor sürmeyi..
abi geçmiş olsun sevindim haftaya bir gemlik yaparım ordan bir yerlere gideriz müsait olduğun bir günMerhaba arkadaşlar Tam 20 gündür uzak olduğum motoruma çok şükür kavuştum.Mutluyum
neyse ki kavuştuk
![]()
al bir 600cc kurtul bununla uğraştığına değmez ben acemiliği atayım diye bekliyorum yoksa bir dk durmam varsın çok yaksın hergün değil 2 yada 3 günde bir binersin tam binersin ama:queen:ben valla apacheden bişey anlamadım ramçoher an eski günlerime dönebilirim 600 ve üstü cc
valla yakıtına hayranım bu motorun başkada bi kendine bağlayıcılığı yok bence.öyle söylenildiği gibi zınk diye 130lara falan çıkmıyo bu makine. şansa bala 140da yapabiliyo 105 110u da geçemediği oluyo kafasına göre takılıyo
arsız gamsız laf dinlemez kangal köpeği gibi bi motor başına buyruk
du bakalım şu diyafram falan değişsin sübaplar ayarlansın birde ozman görücez neymiş ne değilmiş. ya bu motor huyunu değiştiricek ya ben tövbemi bozucam...
aslında bendede üçkağıtıçılık yok değil hanibüyük makina çekti canın altındakine ne kulp takıcan nasıl sepetlicen diye bakıyosun
![]()