Benzin filtresi depodan gelip karbüratöre gidiyor. Arıza çıkaran bi parça değildir genelde.deponun altındaki beyaz filtrenin ne işe yaradığını çözemedim? bi ucundaki hortum motora giriyor ama diğer ucu açıkta duruyo
Orjinal egsozu da performans egsoz olarak geçiyor TVS'de biliyorsunuz. Ben 2 yıl sonra değişiklik düşünüyorumahh yaa bende keşke foto çekseydim diyordum kendi kendime, video çekimi iyi olsaydı video çekseydim keşke, ama ses yüksek ve güzel, gaz yemeside iyi
birdaha denk gelirse çeker atarım, aklım kaldı
biri benim akrapovicden mi bahsettii
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
bu arada bi gezi falan düzenlesek
kartalizma07
Benzin filtresi depodan gelip karbüratöre gidiyor. Arıza çıkaran bi parça değildir genelde.
Orjinal egsozu da performans egsoz olarak geçiyor TVS'de biliyorsunuz. Ben 2 yıl sonra değişiklik düşünüyorumOrjinali ancak o zamana paslanmış olur herhalde
musluğu hep kaparım benim gözümde tek açık yer dediğim lastikmotorunuz uzun süre çalışmıyorsa musluğunuzu kapalı konuma alın benzin azda olsa gidiyor musluk açıkken. bunu inanmayan arkadaş olursa musluğunu kapatsın motor çalışmazken 2 gün sonra marşa bassın motor çalışmaz.
dolphin_star
Senin resimlerdeki egzozu apache'de mi kullanıyorsun
aklımda kalmadıki, bildiğim marka değildimarkası falan neydi nette bulunabilir mi ?
biri benim akrapovicden mi bahsettii
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
bu arada bi gezi falan düzenlesek
kartalizma07
NE YESEK NE İÇSEK.............
KUZU ÇEVİRME SICAK LAVAŞ BUZ GİBİ YAYIK AYRAN EŞLİĞİNDE....................![]()
![]()
:flower: