TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

biri benim akrapovicden mi bahsettii :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------

bu arada bi gezi falan düzenlesek :)
kartalizma07

deponun altındaki beyaz filtrenin ne işe yaradığını çözemedim? bi ucundaki hortum motora giriyor ama diğer ucu açıkta duruyo
Benzin filtresi depodan gelip karbüratöre gidiyor. Arıza çıkaran bi parça değildir genelde.
ahh yaa bende keşke foto çekseydim diyordum kendi kendime, video çekimi iyi olsaydı video çekseydim keşke, ama ses yüksek ve güzel, gaz yemeside iyi
birdaha denk gelirse çeker atarım, aklım kaldı
Orjinal egsozu da performans egsoz olarak geçiyor TVS'de biliyorsunuz. Ben 2 yıl sonra değişiklik düşünüyorum :) Orjinali ancak o zamana paslanmış olur herhalde

tmm performans egsozu olarak geçioda euro 3 içinde katalizör var onu alıyorlar sonra performans egsozunu takıyorlar kalkışta çok etki edio motora

motorunuz uzun süre çalışmıyorsa musluğunuzu kapalı konuma alın benzin azda olsa gidiyor musluk açıkken. bunu inanmayan arkadaş olursa musluğunu kapatsın motor çalışmazken 2 gün sonra marşa bassın motor çalışmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------

kartalizma07

selamun aleyküm. Senin egzos sana kaça mal oldu? Bide resim paylaşırsan çok sevinirim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------

Benzin filtresi depodan gelip karbüratöre gidiyor. Arıza çıkaran bi parça değildir genelde.

Orjinal egsozu da performans egsoz olarak geçiyor TVS'de biliyorsunuz. Ben 2 yıl sonra değişiklik düşünüyorum :) Orjinali ancak o zamana paslanmış olur herhalde

aynen motoru yarım saat gazladıktan sonra egzosun sesi bile değişiyor, tork sesi artıyor sanki açılıyor gibi oluyor ve daha iyi gaz yiyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dolphin_star
Senin resimlerdeki egzozu apache'de mi kullanıyorsun

motorunuz uzun süre çalışmıyorsa musluğunuzu kapalı konuma alın benzin azda olsa gidiyor musluk açıkken. bunu inanmayan arkadaş olursa musluğunu kapatsın motor çalışmazken 2 gün sonra marşa bassın motor çalışmaz.
musluğu hep kaparım benim gözümde tek açık yer dediğim lastik :pr:

markası falan neydi nette bulunabilir mi ?
aklımda kalmadıki, bildiğim marka değildi

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------

kartalizma07

kardeşim o senmisin yoksa?? serviste karşılaştığımız :)
2 kere gezi teklifi geldi ama gitmedim gitmekte istiyorum inş olur

SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------

HOŞ GELDİN RAMAZAN :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar