Cumartesi 320 km yaptım, 870 km de şuan. 7000-8000 devir aralığında kullandım ortalama 90 km/h ile sürdüm. Rotam, sarıyerden çıkış, temden silivri sorna yine silivriden temden girip kınalıdan çıkıp tekirdağa gidip geldim. İlk motorum herkes bir vibrasyon diyorda yani ben birşey hissetmiyorum bundan önce ybr 125 sürdüm yamaha riding academyde, bir tek ybr ile karşışaltırabilirim yani ondaki kadar vibrasyon var.
Gayet sorunsuz gidip geldim, tabi mola vere vere gidip geldim, alışık olmaıdğım için rüzgar beni bayağı (tam koruma gitmeme rağmen) hırpaladı, 85-90 km/h benim için keyifli bir sürüş oluyor 107 km/h yaptım bir ara ama rüzgar rahatsız ediyor yoldan bir keyif alamıyorum.
Geçiş motoru olacak benim için en fazla 1 sene yada 10.000 veya 20.000 yapabildiğim kadar tecrübe kazanıp satmayı planlıyorum dolayısı ile çokda beklentim yok motordan, haftasonları sürüyorum sadece.
Bu açıdan bakınca bütün beklentilerimi karşıladı. Sol elim debriyaj sıkmakdan biraz ağrıdı, biraz rüzgar yemekden bir yorgunluk oluşdu o kadar

.
Uzun yola gelmiyor pek motor hızından dolayı, yoksa gayet keyifli sürüşü, ne bir zırıltı var, ne vibrasyon nede ellerimde veya ayaklarımda uyuşma nede başka bir problem. Ya sizin motor toplanırken sallama yapmış olabilirler, veya imalattan kaynaklı birşeyler olabilir. Yada benim duyum eşiğim biraz yüksek vibrasyonu hissetmiyorum.
Yağ olarak castrol power 10-40 yarı sentetik var, o kadar km ye rağmen (gerçi ben sıkıştırmadan yüklenmeden normal bir tempoda kullanıyorum) ne vites geçişlerinde bir sorun nede motorda aşırı bir ısınma nede vuruntu oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
Hani motorun amigoluğunu yapmıyorum

, para verip aldım babamım hayrına altıma vermediler motoru. Kötü olsa burda yerden yere çalarım motoru

, bütçe elvermediği için TVS aldım yoksa hiç düşünmez honda cbr 250 alır uzun yıllar sürerdim, zaten sürüş tempom ve hızım ve kullanım amacıma bir 250 cc nin yeteceğine iyice ikna oldum.