TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

satılır tabi dişliyi yanına al git bi motorcuya iste verir ona görede dişliyi tutan 2 civata alacaksın. ramço resim atmadı ben atayım birazdan :) ramço çook yavaş yaşlanıyomu ne:):)

ramçonun ölüsü yeter yaa :)
yalnız göbekten biraz ağır haraket ediyor :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------

[url]http://c1207.hizliresim.com/z/3/96c91.jpg[/url]
işte dişli ve dediğimiz önündeki kilitmi pulmu herneyse:d:d resim akşam motorun farının önünde ve 1,3 tel kamerası ile çekildi anca o kadar olur :) kusura bakmayın onun için:) günayddınn

eyvallah kardeşim sağolasın gayet güzel görünüyor. Resmi kaydettim telefona parçacıya sorarım artık. şimdi bu dişlinin üstündemi oluyor altındamı?

arkadaşlar askerlik şubesine git gel yapıyorum... işler çok yavaş işliyor... laylaylom o yüzden biraz sitres yaptım.. öğleden sonra biracık işim var sonra sırf değişiklik olsun diye şile yapabilirim...

mrb arkadaşlar uzun araştırmalarım sonunda apache almaya karar verdim ve burdayım sizden bir konu hakkında yardım istiyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...fir-ayarinda-tvs-apache-rtr150-91953194/detay
bu ilandaki apache yi almak istiyorum, üzerindeki 35 lik kappa çantasıyla beraraber ve artı olarak kışlık mont,ls2 kapalı kask, eldiven, branda, kilit, motoru gördüm çizik bile yok sizce peşin 3600tl alınır mı? şimdiden treşekürler..

mrb arkadaşlar uzun araştırmalarım sonunda apache almaya karar verdim ve burdayım sizden bir konu hakkında yardım istiyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...fir-ayarinda-tvs-apache-rtr150-91953194/detay
bu ilandaki apache yi almak istiyorum, üzerindeki 35 lik kappa çantasıyla beraraber ve artı olarak kışlık mont,ls2 kapalı kask, eldiven, branda, kilit, motoru gördüm çizik bile yok sizce peşin 3600tl alınır mı? şimdiden treşekürler..

benim gözümde daha fazla bile eder. Kaçırma derim, tabi eğer dediğin gibi temizse

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Fıyat güzel kaçırma bence o fiyatları boslar istiyor normal de

benim gözümde daha fazla bile eder. Kaçırma derim, tabi eğer dediğin gibi temizse
teşekürler.cevap için

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------

Fıyat güzel kaçırma bence o fiyatları boslar istiyor normal de
eyvallah teşekkür ederim ilginiz için az deredütüm vardı. ama karar verdim alacam.:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------

benim ilk motorum olacak, cok hecanlıyım. perşembe veya cuma günü bende olacak inşallah.

teşekürler.cevap için

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------

eyvallah teşekkür ederim ilginiz için az deredütüm vardı. ama karar verdim alacam.:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------

benim ilk motorum olacak, cok hecanlıyım. perşembe veya cuma günü bende olacak inşallah.

ben alalı 3 ay oldu motoru sanki daha dün almış gibi her bindiğimde heyecanlanıyorum valla :)

ramçonun ölüsü yeter yaa :)
yalnız göbekten biraz ağır haraket ediyor :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------

eyvallah kardeşim sağolasın gayet güzel görünüyor. Resmi kaydettim telefona parçacıya sorarım artık. şimdi bu dişlinin üstündemi oluyor altındamı?
önünde oluyor işte o delikler birbirine denk geliyor.

200 km daha ekledim bu gün motorun km sine.. şile ye git gel yaptımm artı şehir içi sağa sola git gel... ybr ve apache kardeşliğinde git gel yaptık ama tozumu yutmak zorunda kaldı...

200 km daha ekledim bu gün motorun km sine.. şile ye git gel yaptımm artı şehir içi sağa sola git gel... ybr ve apache kardeşliğinde git gel yaptık ama tozumu yutmak zorunda kaldı...
kaç km oldu abi bende dün gece 150 km yapmışım farkında olmadan durmaksızın canını alırcasına gazlamama rağmen tık demedi :)bir sorum olacak abi size bizim motorların fazı hs1 ampul türü bunu h4 ampul takabilir miyiz 35 watt olanlardan

kaç km oldu abi bende dün gece 150 km yapmışım farkında olmadan durmaksızın canını alırcasına gazlamama rağmen tık demedi :)bir sorum olacak abi size bizim motorların fazı hs1 ampul türü bunu h4 ampul takabilir miyiz 35 watt olanlardan
olur kardeşim ben 55w olanlaardan taktım ama sonra söktüm kasıyo tesisatı

yanlış hatırlamıyorsam benim motorun orjinal ampul üstünde phılıps (yanlış yazmış olabilirim) h4 yazıyordu yarın bi bakayım.
dün bi basayım dedim düz yolda kapandım baktım 130 olmuş dedim gavur gidiyor:d 14 dişli düşünüyorum yine ama bilmiyorum rampada beni çift kişi üzmemesi gerekiyo 14 de üzüyo :d

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
S.a beyler. Zart diye damdan düşer gibi geldim ama kusuruma bakmazsınız inşallah.

Motorlarınızdan memnunmusunuz? Vibrasyon dışında bir sorun,sıkıntı varmı acaba? Göstergesi bozulup duruyordu bu eşşek arabasının :) Ama ne yalan söyliyim iyi gidiyor bu eşşek arabası :)

Ramço sen bir ara ybr kullanmıştın hatırladığım kadarıyla. Ybr'den sonra nasıl geldi apache? Yorumlarını, görüşlerini merak ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar