Yaklaşık iki aydır araştırıyordum. Direksiyon sınavına az kalması sebebiyle artık motoru almak istiyorum. Bu arada neleri araştırdım derseniz, Honda'nın malum iki modelini, Mondial'in iki modelini, Ankara yiba çarşısında çeşitli markalarda modelleri.. 2 ay önce Ankara Apache yetkili satıcısını aradıgımda elimizde yok demişti. Bugün aradım gene elimizde yok dedi. Ama sipariş verirseniz getirtiriz. İyi ama güzel kardeşim, üstüne oturup bakmadığım motosikleti nasıl alırım ben. Tamam gönlüm artık apache'den yana ama, genede bi bakmam, ilk görüşte aşık olmam lazım. Böyle bayilik yapılır mı? Elinde hiç model olmayacak, sipariş usulü getirteceksin.
İsotlar grubu aradım, sizi bugün arayıp bir çözüm bulmaya çalışacagız dediler. Aramadılar. Beni sadece bayi değil, onlarda üzdüler.
Bunları yazdım çünkü paylaşmak istedim.
Şimdi bir ikinci el ilanı buldum. Ankara'da sadece iki ilan var ve biri alınabilir duruyor. İlk motorum olacak ve bu sebeple ikinci el alırken hiç anlamayacağım nasıl birşey aldığımı. Tabii birde motorun başına gidip karar değiştirmekte var. 1.85 boya gidiyor olmasını bekliyorum.
İlanı benim için yorumlar mısınız? Model, km, görünüş nedir. Bu yaş ve km motorda neyi bekleyip neyi beklememem gerekir? Olumlu yorumlarınız olursa sahibini arayacağım. Yoksa o kişiyide hiç ugraştırmak istemem..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-sahibinden-temiz-kullanilmis-rtr-90828834/detay
Yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
İsotlar grubu aradım, sizi bugün arayıp bir çözüm bulmaya çalışacagız dediler. Aramadılar. Beni sadece bayi değil, onlarda üzdüler.
Bunları yazdım çünkü paylaşmak istedim.
Şimdi bir ikinci el ilanı buldum. Ankara'da sadece iki ilan var ve biri alınabilir duruyor. İlk motorum olacak ve bu sebeple ikinci el alırken hiç anlamayacağım nasıl birşey aldığımı. Tabii birde motorun başına gidip karar değiştirmekte var. 1.85 boya gidiyor olmasını bekliyorum.
İlanı benim için yorumlar mısınız? Model, km, görünüş nedir. Bu yaş ve km motorda neyi bekleyip neyi beklememem gerekir? Olumlu yorumlarınız olursa sahibini arayacağım. Yoksa o kişiyide hiç ugraştırmak istemem..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-sahibinden-temiz-kullanilmis-rtr-90828834/detay
Yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..