ipone un hangi yağı kardeşimaynen reis bende i phone kullandım havalar serinken çok güzeldi ama ısınınca şıkırtılı çalışmaa başladı titreşim de artı biras motul yolu gözükdü bize.
Pazartesi günü servise gitmek niyetindeyim.manisa da hangi servisi öneriyorsunuz? hızlı motor un iyi olduğunu duydum,giden bilen bilgi sahibi olan varmı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
bunun yanında balıkesir merkez de ergünler motor var..bu 2 servisten birini sürekli olarak tercih edeceğim bakım ve garanti için..bu 2 servisi kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirsem sevinirim..
anladım, ince gelmiş anlaşılan. motulda çok para. mobil shell al isterseni phone 10 / 40 beyazlı bi plastil şişe içindeydi
konya gibi memlekette olmaması büyük kayıp, konya esnafından kaynaklanıyo kardeşim tvs nin suçu yok. esnaf ben satarım dicek tvs bayilik vercekİstanbula 10 tane bayi açmışlar bizim buraya 1 tane bile bayi açmamışlar
Millet nerden görüp binecek bu alete kafa yok bu Tvs de
İstanbula 10 tane bayi açmışlar bizim buraya 1 tane bile bayi açmamışlar
Millet nerden görüp binecek bu alete kafa yok bu Tvs de
konyada olması lazım ama yok..çünkü bilinçli esnaf yok.. ben bayi olsam her markanın belli modelleri için uğraşırım ama rengimi bir markada belli ederim.......

Önümüzdeki hafta için İzmir'li Apache'ler olarak buluşma ayarlayabilir miyiz? Sanırım İzmir ve çevresinden baya MT üyesi var.
selam arkadaşlar.. bu sabah sürat motordan sarı renk apache almış bulunuyorum. izlenimlerimim anlatıyorum vakti olan okur)
1) öncelikle sürat motora teşekkürler, gerçekten çok ilgilendiler. işlemler çok hızlı gerçekleşti..trafik sigortasını 113 tl ye yaptırdım
2) sele altındaki grenajda ve depo yanındaki grenajda çizikler vardı, yenisiyle değiştirildi.(taşıma esnasında bu durumlar olabiliyormuş)
3) motorda titreşim var kimse kimseyi kandırmasınbelki ilerde azalır..
4) performans çok iyi, her ne kadar sıkıştırmasamda beni tatmin etti..
5) motor sesi çok güzel, tok çıkıyor..
6) sabırsızlıkla rodajın bitmesini bekliyorum)
toplanırkene bir iki resim
[url]http://i45.tinypic.com/2f0egqd.jpg[/url]
http://i46.tinypic.com/16kuio5.jpg
apache forumunda tabikide apache önerilir..
boydan sorun olmaz al kullan..........
aynen reis bende i phone kullandım havalar serinken çok güzeldi ama ısınınca şıkırtılı çalışmaa başladı titreşim de artı biras motul yolu gözükdü bize.