TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bende sonunda satabildim apachemi :) neredeyse 3 ay oldu :p anca satabildim 3200TL'ye, ama sürülecek motor vesselam. Nasip olursa ilerde tekrar alırım inş. Şimdilik kafamda farklı projeler var, kazalı araba yaptırıp, satıp, büyük motor almak gibi... Ama merak etmeyin, ben fırsat buldukça girmeye çalışacağım bu başlığa.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Kazası olduğunu söyle yoksa hayrını gormessin emin ol eski aracın sahibine çok beddua etmişimdir

tüm izmirli kardeşlerime benden tavsiye;ben de izmirde oturuyorum fakat manisa merkezdeki servise götürüyorum motorumu.hasan ustam eski yamaha honda servisidir.işinin ustasıdır hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.motorumu almadan önce özgüle gittim ve adamlara güvenmedim indim aşağı servise baktım o da içime sinmedi ve akabinde manisaya gittim çok farklı bir ortamla karşılaştım.2500 km de bir manisaya gidilir bence.

[/COLOR]
100 e hemen çıkıyor zaten 4. viteste falan sonra at 5 e düzde rüzgarsız havada görürsün 120 civarı
değişiklik yapılmadı, sadece karbüratör iğne ayarı yapıldı memesi büyütüldü deniliyo galiba

hocam şimdi ne kadar yakıyor motorun artış oldumu ?[/QUOTE]
yakıt artmadı yada göze çarpmadı 11-12 krş falan yakıyo

günaydın arkadaşlar size sabah sabah bi sorum olacak sıcaklardanmı bilmiyorum ama bu aralar 10 20 km kadar yol yaptınmı motor acayip ısınıyor vitesler taş gibi oluyor çok zor geçiyor çok az rampada motor kalkmıyor stop ediyor ama soğudunmu normale dönüyor motor yagı repsol 10 40 olması lazım sahte yada kötü bi yağmı ondanmı yapıyor sizce ne yaapmalıyım ?

günaydın arkadaşlar size sabah sabah bi sorum olacak sıcaklardanmı bilmiyorum ama bu aralar 10 20 km kadar yol yaptınmı motor acayip ısınıyor vitesler taş gibi oluyor çok zor geçiyor çok az rampada motor kalkmıyor stop ediyor ama soğudunmu normale dönüyor motor yagı repsol 10 40 olması lazım sahte yada kötü bi yağmı ondanmı yapıyor sizce ne yaapmalıyım ?
15/50 yada 15/40 en kötü kullanman gereken yağ.... bence yağ ile alakalı... ben şuan 2050 ile devam ediyorum yola...

tavsiyen için çok saol 15 50 koyayım bari hocam sen akpet kullanıyoıdun demi onun 15 50 si varmı fiyatları ne kadardır tahminen ?

shell advance ultra 15w.50 sentetik motor yağı
on numara yağ motorun ihtiyacı olan herşeyi karşılıyor bi araştır istersen. Bundan sonra benim yaz kış yağım bu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar