Bekle inzuma gelince karar verirsin
inazuma bugün türkiyede olsa gider onu alırdım. ama o gelene kadar beni zarar ettirmeyecek bir motor lazım. şu an motor piyasası yüksek birz.
bu arada 2011 model 8000 km deki motoru 3400 liraya verdim. tam degerinde gitti.
suzuki inazuma antalyada satılığa çıkmış diye duydum ben. Sahibinden.comda vardı.
ilanı görmemiştim sen söyleyince ilanı arayıp buldum aradım agustos başında gelecek diyor. yani ortada motor yok.
eskiden katılırdım... en son cg es ile katılmıştım.... lisans basit.. en az 1 yıllık ehliyet sağlık raporu 8 resim motorun altına herhangi bir yağ kaçağında yağın yere dökülmesini engelleyen kapalı granaj... klasman bulunan yarış.... ben katılmakayalı uzun zaman oldu.. evlenmeden 1 veya 2 snee önce katılmıştım en son.. evleneli 6 sene olmuş.. prosedür değiştiyse bilemem....
peki nasıl oluyo bu yarışlar ödül oluyomu 1. gelene.. bide neden 150 cc ile başlanılmıyor ?
150 için talepler olsa acılır ama telep meselesi.. yarışçı sayısının meselesi..
doğrudur ben balıkesirden bursaya gittim geçenlerde arkadaş ziyaretine hemde onların buluşması varmış ona katıldım trilyede buluştuk yine oradan mudanya sahil yolundan gemliğe kadar gittik sonrada doğru uludağ otellere aynı günde tekrardan balıkesir merkeze döndüm taş gibi maşallah buluşmadaki motorlar iki tvs arkadaşımla ben bwm f 650 800 gsler suziki vtromlar kawasaki kle 500 bwm k1150 1200 vardı bir kaç tanede ybr ve cbf vardı en sonra toz duman yutuyorlardı:queen:Arkadaşlar dün Mükemmel bir gezi yaptım. Motorla 350 km yol yaptım. Grup gezisiydi ve bütün motorlar enduro idi. Motorun bu kadar zorlu yollara dayanacağını sanmıyordum. Sırf virajlı ve dağlık yollarda bütün büyük motorlar bunun markası ne yaaa demeye başladı :bounce:
Dayanıklılık testini geçmiş bir motordur benim gözümde uzun km yapacak arkadaşlar rahatlıkla yapabilir motorunuza sonsuz güvenebilirsiniz.
Resimleri incelemenizi isterim. Yorumları bekliyorum.
https://www.facebook.com/media/set/...057740711&type=1&comment_id=3767455¬if_t=like
hayırlısı olsun öncelikle. Bende ordan aldım tvsmi önce arka tarafta debriyaja bi alış sonra çık yola heryerine bak çiziği falan varmı 500 km ye kadar yavaş kullan hava ayarı devir falan takma motor ondan sonra kendine geliyor ama ben ilk bakımı orada yaptırdım hiç memnun kalmadım ona göreVerdiğin bilgiler için çok teşekkürler.. Başka ekleyecek bir şeyi olan varmı?
Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.. Başka ekleyecek bir şeyi olan varmı?
bakmanda yarar var bursada bir arkadaşın geçen yıl yağını eksik koyup vermişlerdi ayarsızdı vs bunlara dikkat et sonrasında herifler kabul etmiyorBirde haftasonu yağ fitlresi değişdi, ve ardından 1 litre yağ koydular. Filtre değişdiğinde 1.1 litre yani 100 ml daha eklenmesi lazım herhalde ?
Kitaçıkda 1000 ml tahliye işleminden sonra, 1100 ml sökme işleminden sonra yazıoyr. Sökme derken motorun sökülmesi mi kastediliyor yani tamir amaçlı yada yağ filtresinin sökülmesi mi kastediliyor ?
Adam yağı gözümün önünde koyunca seviyeyi kontrol gereği duymadım.
Herkese merhabalar, yaklaşık 3 aydır bu başlığı sessiz sedasız takip ediyorum.
Kısmetse bu hafta içinde İzmir Özgül Motordan tvs alıyorum.
İlk motorum olacak,
Sizden öğrenmek istediğim motoru teslim alırken nelere dikkat etmeliyim ?
Gerek evrak, gerekse motor aksamı olarak ?
Geziyorumda carsidan pek gecmiyorum aynasizlar kıllık yapiyo ustabidaha gelirsen alo yap ozelden vereyim numarayı bide sen usta surucusun tek teker falanmi yaptinda millet baktı fiyakamizi bozdunn be abi. Valla abi gelirsen haber ver sana bi kola yada soğuk biseyler ismarlayim tanışmış oluruz