resimsiz olmaz ramçobenim kırmızı motor çantalı daha bir hoş oldu.........
resimsiz olmaz ramçobenim kırmızı motor çantalı daha bir hoş oldu.........
resim var atarım ilerleyen zamanlarda......eyvallah mesut daha iyisi sizin olsun.. kappa k 35 arkadaşım verdi... arkadaşlarımız sağ olsunlar biz para için değil dostluk için burdayız ....
KPSS nedeniyle 7 Temmuz'a kadar hiçbir yere kıpırdayamıyorum. O tarihten sonra ayarlanabilirse seve seve katılırım.günaydın ferruh...
arkadaşlar şu izmir ve çevresini bir hafta sonu toplasak ya bir yerlere gitsek günü birlik ?
Burak balikesirden izmiremi gelceksin günü birlik olmaz bence bizde kalirsan olur ama .d duzenliyelim bi hafta sonu gezi
KPSS nedeniyle 7 Temmuz'a kadar hiçbir yere kıpırdayamıyorum. O tarihten sonra ayarlanabilirse seve seve katılırım.
Uzun zamandır söyleyip durduğumuz bi organizasyon, sayımız çoğaldığına göre gerçekleştirilebilir hale geldi.Çok ta iyi olur. :cat:
günaydın ferruh...
arkadaşlar şu izmir ve çevresini bir hafta sonu toplasak ya bir yerlere gitsek günü birlik ?
Ulen apache alanı istenmi çıkarıyorlar bende istifa vermek zorunda bırakıldım ama sonra geri çağırdılar 20 gün yattım birisi daha vardı çıkarılan
ne yaparsınız ........
İstanbul ile iletişim kurmanı tavsiye ederim. Satış sonrasından destek iste, hangi servis seni geri çeviriyorsa hangisi para istiyorsa onu bildir gereğini yapın de.
O videodaki egsozun markası neymiş acaba, tek silindir bir motor için çok iyi ses veriyor hakikaten.
Bu arada işyerimdeki yeni proxy ayarları dolayısıyla gün içerisinde sayfaya girme şansım sıfırın altında :santa: Elimden geldiğince akşam bakmaya çalışıyorum bilgilerinize...
yorulmayacağımı bilsem bende gelirdim balıkesirden bende merkezde oturuyorumferruh malesef işimden dolayı kalma imkanım yokotelde gece resepsiyonist olduğum için ancak akşam 6 ya kadar kalabilirim..yinede teşekkür ederim
ama erken toplanırız,aliağa vs gidip hem deniz yapar hemde düzenli olarak bir grup oluştururuz
ayvalık'tan gelmem en fazla 2 saat izmire,aliağa 1 saat..ama civar bir yere gidersek ortak bir noktada toplanırız..
hayırlı olsun abi ne aldın bende shad 40 tl düşünüyorum linkteki modeli ne dersinbenim kırmızı motor çantalı daha bir hoş oldu.........
yorulmayacağımı bilsem bende gelirdim balıkesirden bende merkezde oturuyorum
sıcakta tam korumayla binince anormal yorucu oluyor1-2 saatlik yol aslında,çok yorulacağını zannetmem..bir nokta belirleriz hepimize yakın olacak şekilde..
sıcakta tam korumayla binince anormal yorucu oluyor![]()
Gunaydınnnn