TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

günaydın ferruh...

arkadaşlar şu izmir ve çevresini bir hafta sonu toplasak ya bir yerlere gitsek günü birlik ?
KPSS nedeniyle 7 Temmuz'a kadar hiçbir yere kıpırdayamıyorum. O tarihten sonra ayarlanabilirse seve seve katılırım.
Uzun zamandır söyleyip durduğumuz bi organizasyon, sayımız çoğaldığına göre gerçekleştirilebilir hale geldi.Çok ta iyi olur. :cat:

Burak balikesirden izmiremi gelceksin günü birlik olmaz bence bizde kalirsan olur ama .d duzenliyelim bi hafta sonu gezi

ferruh malesef işimden dolayı kalma imkanım yok :( otelde gece resepsiyonist olduğum için ancak akşam 6 ya kadar kalabilirim..yinede teşekkür ederim ;) ama erken toplanırız,aliağa vs gidip hem deniz yapar hemde düzenli olarak bir grup oluştururuz ;) ayvalık'tan gelmem en fazla 2 saat izmire,aliağa 1 saat..ama civar bir yere gidersek ortak bir noktada toplanırız..

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------

KPSS nedeniyle 7 Temmuz'a kadar hiçbir yere kıpırdayamıyorum. O tarihten sonra ayarlanabilirse seve seve katılırım.
Uzun zamandır söyleyip durduğumuz bi organizasyon, sayımız çoğaldığına göre gerçekleştirilebilir hale geldi.Çok ta iyi olur. :cat:

çok birşey kalmadı zaten ;)kpss bir bitsin de her türlü ayarlarız sorun yok adem..

günaydın ferruh...

arkadaşlar şu izmir ve çevresini bir hafta sonu toplasak ya bir yerlere gitsek günü birlik ?

VALLAHİ ZAMAN UYARSA NEDEN OLMASIN SEVE SEVE ŞU AN İŞTEN ÇIKARILDIM BOŞUM AMA İŞ BULUNCA MESAİ SAATLERİ NE OLUR BİLMİYORUM DENG GELİRSE BULUŞMALARA HER TÜRLÜ KATILIRIM

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Ulen apache alanı istenmi çıkarıyorlar bende istifa vermek zorunda bırakıldım ama sonra geri çağırdılar 20 gün yattım birisi daha vardı çıkarılan

İstanbul ile iletişim kurmanı tavsiye ederim. Satış sonrasından destek iste, hangi servis seni geri çeviriyorsa hangisi para istiyorsa onu bildir gereğini yapın de.

O videodaki egsozun markası neymiş acaba, tek silindir bir motor için çok iyi ses veriyor hakikaten.

Bu arada işyerimdeki yeni proxy ayarları dolayısıyla gün içerisinde sayfaya girme şansım sıfırın altında :santa: Elimden geldiğince akşam bakmaya çalışıyorum bilgilerinize...

o egzos un markası COYOTE kardeşim

ferruh malesef işimden dolayı kalma imkanım yok :( otelde gece resepsiyonist olduğum için ancak akşam 6 ya kadar kalabilirim..yinede teşekkür ederim ;) ama erken toplanırız,aliağa vs gidip hem deniz yapar hemde düzenli olarak bir grup oluştururuz ;) ayvalık'tan gelmem en fazla 2 saat izmire,aliağa 1 saat..ama civar bir yere gidersek ortak bir noktada toplanırız..
yorulmayacağımı bilsem bende gelirdim balıkesirden bende merkezde oturuyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------

benim kırmızı motor çantalı daha bir hoş oldu.........
hayırlı olsun abi ne aldın bende shad 40 tl düşünüyorum linkteki modeli ne dersin
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/SHAD-SH40-KARGO-ARKA-CANTA-pmu1566.html

Merhaba arkadaslar
BEN YENİ MOTOR ALACAGİM
YAPACAGİM HİZ 80 VE 120 ARASİ EN FAZLA
APACHE RTR150 2012 HOSUMA GİTTİ
YAKİT KONUSUNDA NASİL
MOTOR SAGLAMMİ BUNLARİ BİLMEK İSTİYORUM VE BU MOTORU ALAYİMMİ

VEYA SİZ NE ONERİRSİNİZ TESEKKUR EDERİM SİMDİDEN.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
O çantayı boynuzlara nasıl bagladın çok merak ettim

selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar :)
arkadaşlar birkaç gündür topik baya sessileşti .s
yaz geldi diye herkez mayıştımı ne oldu??
Bide bazı arkadaşlar motorlarını satılığa çıkarmış üzülüyorum valla

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------

günaydın alper naber?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar